Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε... δορυφορική στο κελί του - Απορρίφθηκαν τα αιτήματα για... γάλα αμυγδάλου και μέλι βουνού

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε... δορυφορική στο κελί του - Απορρίφθηκαν τα αιτήματα για... γάλα αμυγδάλου και μέλι βουνού

Αντίθετα, αναμένεται να του δοθούν τρόφιμα, όπως η σπανακόπιτα και το κρουασάν, που ήταν στη λίστα που είχε δώσει στο αίτημά του για «ειδική διατροφή»

fourthiotis_diloseis
Συνεχίζονται τα αιτήματα από τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η γνωστή τηλεπερσόνα υπέβαλε αίτημα για... δορυφορική τηλεόραση με συνδρομητικά κανάλια γνωστής εταιρείας, προκειμένου να παρακολουθεί ξένες σειρές και ταινίες.

Το αίτημά του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γίνει δεκτό.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν απορριφθεί τα αιτήματά του για γάλα αμυγδάλου και μέλι βουνού, ενώ αναμένεται να του δοθούν τρόφιμα, όπως η σπανακόπιτα και το κρουασάν, που ήταν στη λίστα που είχε δώσει στο αίτημά του για «ειδική διατροφή».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μένιος Φουρθιώτης είναι η «σκιά του εαυτού του», με πηγές από τις φυλακές να επιβεβαιώνουν πως έχει «όντως χάσει αρκετά κιλά». Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν πως έχει κάνει αίτημα για να συναντήσει την ξαδερφη του του ερχόμενο διάστημα.

«Επέλεξα τόσο καιρό τόσο εγώ όσο και οι δικηγόροι να μην δημοσιοποιήσουν τα θέματα της δικογραφίας. Η Δικαιοσύνη αποφάσισε αυτό που έπρεπε. Τη σέβομαι, της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θα κάνει τη δουλειά της. Κανείς δεν έχει γνώση της πραγματικότητας» ανέφερε χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Φουρθιώτης, τονίζοντας πως για τη νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο και για τις δηλώσεις του κ. Γιαννάκου έχουν λάβει γνώση το υπουργείο Υγείας και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, καθώς τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να παραμένουν απόρρητα.

«Υπάρχει μία μητέρα τώρα που ακούει. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο για να πάρω την αγωγή και να εξετάσουν πως είναι η υγεία μου, καθώς είμαι περίπου ένα μήνα στις φυλακές. Οι γιατροί μου συνέστησαν να ακολουθήσω την ειδική αγωγή, να παρακολουθούμαι συχνά από τους γιατρούς» είπε ο ίδιος, προσθέτοντας πως έχασε 12 κιλά στη φυλακή και πως έχει φτάσει στα 40.

Σχετικά με την καταγγελία ότι δεν του έδωσαν καν νερό στο Δρομοκαΐτειο, ο Φουρθιώτης τόνισε: «Ζήτησα ένα νερό. Δεν μου το προσέφεραν στο Δρομοκαΐτειο, επίσης δεν μου ζήτησαν να νοσηλευτώ. Αντιθέτως, οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να μου δώσουν το δικό τους νερό. Ο κ. Γιαννάκος έχει παραβιάσει το θέμα του ιατρικού απορρήτου, ο οποίος ψεύδεται και δεν έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση στον ιατρικό μου φάκελο».

Ειδήσεις σήμερα:

«Βόμβα» Φάουτσι: Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν το εργαστήριο της Ουχάν για πέντε χρόνια

«Άλλος άνθρωπος» η Κέλι Όσμπορν - Παραδέχεται ότι έχει προσθέσει υαλουρονικό στο πρόσωπό της


Influencers καταγγέλλουν: Μας προσφέρθηκαν χιλιάδες ευρώ για να αμαυρώσουμε την εικόνα του εμβολίου της Pfizer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης