Πάρος: Σάλος με γερμανικό ριάλιτι που γυρίζεται στο νησί - «Κάνουν σεξ όπου βρουν»

Πάρος: Σάλος με γερμανικό ριάλιτι που γυρίζεται στο νησί - «Κάνουν σεξ όπου βρουν»

Δικηγόρος έχει καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα - Τι λέει στο protothema.gr

PAROS_NEA_2
Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίσσεται στην Πάρο τις τελευταίες μέρες με ένα γερμανικής προέλευσης ριάλιτι το οποίο έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία: οι συμμετέχοντες κάνουν σεξ όπου βρουν, ενώ το περιεχόμενο του είναι ιδιαίτερα σεξιστικό! Ο λόγος για το reality «αγάπης» με τον τίτλο «Are you the one», το οποίο προβάλλεται στο MTV.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο κ. Αγαπηνό, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα. Όπως ανάφερε η ανακοίνωση του γραφείου του δικηγορου, «πέρα από την υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος υφίστανται πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως υγειονομικής φύσεως, κίνδυνος φωτιάς, χρήσης γης ηχορύπανσης και πλείστων άλλων διατάξεων της νομοθεσίας μας».

«Τα ανωτέρω γυρίσματα εκτυλίσσονται υπό την ανοχή αν όχι υπό την συνδρομή των τοπικών αρχών και για αυτό η δικηγορική μας εταιρεία απαιτεί και ζητεί τη συνδρομή της κεντρικής διοίκησης για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την επιβολή των κυρώσεων σε αυτούς που πιστεύουν ότι η χώρα μας είναι ένα άναρχο τοπίο», μας είπε ο δικηγόρος και συνέχισε: «Η δικηγορική μας εταιρεία υπέρμαχος της νομιμότητας κατέθεσε ήδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά όλων των υπαιτίων με αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής προκειμένου οι παραβάτες να υποχρεωθούν να παραλείπουν τις ως άνω παράνομες πράξεις».


Are You The One? - Die 2. Staffel | Die ersten 40 Minuten jetzt schon sehen - Ab 21.01. auf TVNOW

Ο κ. Αγαπηνός

Σημειώνεται πως η δικηγορική εταιρεία έχει ήδη κοινοποιήσει την ανωτέρω καταγγελία στον δήμαρχο Πάρου, στην πολεοδομία Δόμησης Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο Υπουργείο Τουρισμού, στον ΕΟΤ, στον διοικητή του ΑΤ Πάρου, στη διοικήτρια πυροσβεστική υπηρεσία Κυκλάδων, στην διεύθυνση Δασών Κυκλάδων, στην υπηρεσία αρχαιοτήτων Κυκλάδων και στην υπηρεσία νεότερων μνημείων και τεχνικών έργων Αττικής, ανατολικής Στερεάς και Κυκλάδων.

agapinos_2
Ο δικηγόρος κ. Αγαπηνός
Κλείσιμο
 
Το ριάλιτι «Are you the one»

«Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν (reality show) υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, που απευθύνεται προφανώς στα κατωτέρα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού στο οποίο συμμετέχουν νεαρά ανύπαντρα άτομα, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες οι οποίοι συμβιώνουν σε κοινή κατοικία με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στα ασφαλιστικά μέτρα.Σύμφωνα με πληροφορίες από τον περασμένο Απρίλιο γυρίζεται σε βίλες η δεύτερη σεζόν του reality στον Κάμπο της Πάρου στη θέση Κρωτήρι σε απόσταση 400μ. από την Παραλία Φάραγγας.

Όπως τονίζεται στα ασφαλιστικά μέτρα η συμπεριφορά των μελών της παραγωγής δημιουργει μεγάλο πρόβλημα σε κατοίκους της περιοχής όπως επίσης και σε ενοίκους άλλων κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή. 


Ειδήσεις σήμερα: 

Ηράκλειο: Συνελήφθη 21χρονος που ξυλοκόπησε τη μητέρα του

Λάρισα: Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο 5χρονης στο Γενικό Νοσοκομείο

Ρόδος: Στην ανακρίτρια ο γυναικολόγος που κατηγορείται για βιασμούς - Τι υποστηρίζει ο ίδιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης