Στην ηλεκτρονική παγίδα που του έστησαν επιτήδειοι οι οποίοι παρίσταναν τα στελέχη εταιρείας με έδρα χώρα του εξωτερικού, έπεσε ένας κτηνοτρόφος από την περιοχή της Βάρδας στην Ηλεία, ο οποίος πλήρωσε για να αγοράσει ζώα τα οποία όμως δεν παρέλαβε ποτέ.
Το θύμα είχε δεχθεί πριν από τρεις εβδομάδες ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του από την υποτιθέμενη εταιρεία, η οποία τον ενημέρωνε ότι τάχα διέθετε προς πώληση βοοειδή σε συμφέρουσες τιμές. Στη συνέχεια ο κτηνοτρόφος επικοινώνησε με έναν άγνωστο που εμφανιζόταν ως διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας και συμφώνησαν στην αγορά.
Έπειτα, κατέθεσε το ποσό των 4.000 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά των ζώων σε τραπεζικό λογαριασμό χώρας του εξωτερικού, ωστόσο ως τώρα δεν έχει παραλάβει τα βοοειδή και οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει με την εταιρεία έπεσαν στο κενό. Έτσι, υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας και σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.