Αγόρασε ζώα από το εξωτερικό... και έχασε 4.000 ευρώ

Αγόρασε ζώα από το εξωτερικό... και έχασε 4.000 ευρώ

Kτηνοτρόφος από την περιοχή της Βάρδας έπεσε στην ηλεκτρονική παγίδα που του έστησαν επιτήδειοι

cows
Στην ηλεκτρονική παγίδα που του έστησαν επιτήδειοι οι οποίοι παρίσταναν τα στελέχη εταιρείας με έδρα χώρα του εξωτερικού, έπεσε ένας κτηνοτρόφος από την περιοχή της Βάρδας στην Ηλεία, ο οποίος πλήρωσε για να αγοράσει ζώα τα οποία όμως δεν παρέλαβε ποτέ.

Το θύμα είχε δεχθεί πριν από τρεις εβδομάδες ένα μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του από την υποτιθέμενη εταιρεία, η οποία τον ενημέρωνε ότι τάχα διέθετε προς πώληση βοοειδή σε συμφέρουσες τιμές. Στη συνέχεια ο κτηνοτρόφος επικοινώνησε με έναν άγνωστο που εμφανιζόταν ως διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας και συμφώνησαν στην αγορά.

Έπειτα, κατέθεσε το ποσό των 4.000 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά των ζώων σε τραπεζικό λογαριασμό χώρας του εξωτερικού, ωστόσο ως τώρα δεν έχει παραλάβει τα βοοειδή και οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει με την εταιρεία έπεσαν στο κενό. Έτσι, υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας και σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων.


Ειδήσεις σήμερα:

Να σταματήσουν όλες οι πτήσεις πάνω από τη Λευκορωσία μετά την «αεροπειρατεία» ζητά Βρετανός αξιωματούχος

Βίντεο από την στιγμή της επίθεσης στα μαγαζιά της συζύγου του ανέβασε ο Χαρδαλιάς - «Άνανδροι, από θαύμα δεν είχαμε νεκρό!»

«Φρικτή» η κατάσταση στο Τιγκράι - Κόσμος πεθαίνει από πείνα και οι βιασμοί πολλαπλασιάζονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης