Ημαθία: Αγόρασε τρακτέρ, αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ!

Ημαθία: Αγόρασε τρακτέρ, αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ!

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί - Εξαπάτησαν ιερέα στην Καβάλα

trakter_8282
Θύμα απάτης έπεσε ένας αγρότης από περιοχή της Ημαθίας, ο οποίος είχε εντοπίσει τον Δεκέμβριο του 2020 μια αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα αγοραπωλησιών για την πώληση ενός γεωργικού ελκυστήρα σε συμφέρουσα τιμή.

Αφού επικοινώνησε διαδικτυακά με τον φερόμενο ως πωλητή, εκείνος κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει το ποσό των 1.240 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε, όμως στην συνέχεια διέκοψε κάθε επαφή χωρίς να του παραδώσει το επίμαχο τρακτέρ. Μετά από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Εξαπάτησαν ιερέα με πρόσχημα την φιλανθρωπία

Με την πρόφαση ότι είναι υπάλληλος της Πρόνοιας, που τάχα συγκέντρωνε χρήματα για την οικονομική ενίσχυση μιας φτωχής οικογένειας, τηλεφώνησε μια άγνωστη γυναίκα στον εφημέριο μιας εκκλησίας σε περιοχή της Καβάλας το πρωί της περασμένης Τρίτης και τον έπεισε να καταθέσει 200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε.

Ο ιερέας κατέθεσε τα χρήματα, αλλά όταν επικοινώνησε με την Πρόνοια πληροφορήθηκε ότι δεν υπήρχε τέτοιος έρανος. Έτσι, κατήγγειλε την απάτη στους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου που διαπίστωσαν ότι ο λογαριασμός ανήκε σε έναν Έλληνα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απάτη, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση της άγνωστης συνεργού του.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πρίγκιπας Χάρι: Εξομολόγηση-χείμαρρος για τις κρίσεις πανικού και τις καταχρήσεις μετά τον θάνατο της Νταϊάνα

Στράτος Τζώρτζογλου: Η Φάρμα, η φτώχεια, τα... μπότοξ και ο μεγάλος του έρωτας

Τέλη κυκλοφορίας: Αναλογική καταβολή για το 2021 κατά την άρση ακινησίας - Πώς πληρώνονται σε περίπτωση πώλησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης