Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται, από τις 6 το πρωί, στη δυτική Λέσβο. Από τους ισχυρούς ανέμους και ιδιαίτερα στο λεκανοπέδιο Καλλονής, έπεσαν δένδρα, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε σπίτια και μαγαζιά και καταστράφηκαν αυτοκίνητα. Με απόφαση του δημάρχου δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου, σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία του δήμου. Η πολιτική προστασία του δήμου συνιστά μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, το χωριό Καλλονή έχει μείνει χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.