Αστυνομικοί της Ομάδας Δράση συνέλαβαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έναν 15χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή του 100 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο ανήλικος κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών που περιπολούσαν στην περιοχή της Άνω Πόλης. Τον ακινητοποίησαν στη συμβολή των οδών Κλαυδιανού και Θερίσου. Κατά τον σωματικό έλεγχο βρέθηκαν πάνω του 100 γραμμάρια χασίς. Όταν ρωτήθηκε που τα βρήκε, απάντησε ότι του τα έδωσε ένας 22χρονος Αλβανός.
Ακολούθως, πληροφόρησε τους αστυνομικούς για το πως θα μπορέσουν να βρουν τον 22χρονο προμηθευτή. Οι αστυνομικοί της ομάδας Δράση τον εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο ελέγχου και του πέρασαν χειροπέδες. Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν αρμοδίως.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.