Τζιχάντ κατά του Ισραήλ ονειρεύεται ο ψευδομουφτής Ξάνθης

Τζιχάντ κατά του Ισραήλ ονειρεύεται ο ψευδομουφτής Ξάνθης

Προκλητική ανάρτηση στα social media για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ - «Κατέβηκε» μετά από αντιδράσεις

mouftis
Τζιχάντ για την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ, ονειρεύεται ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μέτε, με προκλητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που πλέον «κατέβηκε» μετά από έντονες αντιδράσεις.

Ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Ραμαζάν Μπαϊράμ, ο Μέτε ανάρτησε φωτογραφία όπου απεικονίζεται έφιππος ισλαμιστής, με σημαία της ισλαμικής Τζιχάντ στα χέρια, μπροστά από την πόλη της Ιερουσαλήμ.
ΜΕΤΕ-ΤΖΙΧΑΝΤ-600x1024


Παραλλαγές της συγκεκριμένης σημαίας χρησιμοποιούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις του Ισλαμικού Κράτους και της Αλ Κάιντα, με αποτέλεσμα ν’ ακολούθησαν ομαδικές αναφορές χρηστών του Facebook σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ροδόπης» της Κομοτηνής.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο ψευδομουφτής Ξάνθης προκαλεί με αντισημιτικά παραληρήματα. Το 2014 σε ομιλία του στο χωριό Γλαύκη, είχε επιδοθεί σε ένα απίστευτο φασιστικό παραλήρημα εξυμνώντας τότε τον Ναζισμό και τον Χίτλερ, ο οποίος σύμφωνα με τον Μετέ «δικαιώθηκε που έκανε σαπούνια τους Εβραίους»!

Τις δηλώσεις του εκείνες είχε καταδικάσει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ενώ μνεία σε αυτές γινόταν και στην ετήσια έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του State Department.

Ο Αχμέτ Μετέ αν και ζήτησε συγγνώμη, κατόπιν εορτής και μετά τη δημόσια κατακραυγή, εν τούτοις δεν γλίτωσε την «καμπάνα» καθώς καταδικάστηκε αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη σε 8 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή για το αδίκημα της διέγερσης σε αμοιβαία διχόνοια.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: British Airways και Χίθροου ζητούν να ανοίξουν κι άλλες συνδέσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Eurostat: Από το σπίτι εργαζόταν το 12,3% των απασχολούμενων στην ΕΕ το 2020 - 7% το ποσοστό στην Ελλάδα

Καμμένος: Συγκρίνει το Μεσανατολικό με το... Survivor και λέει ότι «η Ελλάδα είναι μπλε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης