Επιδειξίας παρενόχλησε 10χρονη στον Τύρναβο

Επιδειξίας παρενόχλησε 10χρονη στον Τύρναβο

Το κορίτσι βρισκόταν με φίλες του στο πάρκο όταν ο σάτυρος άρχισε να τους δείχνει προκλητικά τα γεννητικά του όργανα, σύμφωνα με την καταγγελία

xeiropedes
Πυρ και μανία έγινε ο πατέρας ενός 10χρονου κοριτσιού από τον Τύρναβο, όταν η κόρη του τον ενημέρωσε ότι την ώρα που βρισκόταν μαζί με φίλες της σε ένα πάρκο στην περιοχή Αργυροπούλι του Τυρνάβου, ένας άνδρας τους έδειχνε προκλητικά τα γεννητικά του όργανα!

Ο πατέρας ειδοποίησε αμέσως αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και, μετά την καταγγελία του, ξεκίνησαν αναζητήσεις βάσει της περιγραφής του σάτυρου που έδωσε η μικρούλα και μάλιστα με λεπτομέρειες. Έτσι, ενώ το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, εντόπισαν 24 ώρες αργότερα έναν 34χρονο Ρομά και προχώρησαν στην σύλληψή του.

Ο 34χρονος, που συγκέντρωνε ανακυκλώσιμα υλικά και παλιά σίδερα, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε στο πάρκο για να κάνει την σωματική του ανάγκη, αλλά ξαφνικά τον είδαν τα ανήλικα κορίτσι. Δεν έπεισε, όμως, τους αστυνομικούς οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστη πράξη σε βάρος ανηλίκου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.


Ειδήσεις σήμερα

Η γυναίκα που σκότωσε τον ομογενή αστυνομικό στo Κουίνς έλεγε «f@ck the police» κι έπινε σφηνάκια λίγες ώρες πριν

Φάουτσι: Η ανθρωπότητα έχει αποτύχει αφού δεν απέτρεψε την τραγική αύξηση των κρουσμάτων στην Ινδία

Γεωργαντάς: Σήμερα ξεπερνάμε τους 3.000.000 εμβολιασμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης