Λαμία: Συνελήφθη γυναίκα που πέταξε γιαγιά σε ρέμα δίπλα στο νεκροταφείο

Λαμία: Συνελήφθη γυναίκα που πέταξε γιαγιά σε ρέμα δίπλα στο νεκροταφείο

Η 63χρονη χτύπησε τη γιαγιά με μια πέτρα και μετά την έσπρωξε και την έριξε στη ρεματιά - Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλευεται τραυματισμένη στο ΓΝ Λαμίας - Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας

20210515_181309_1_
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της κοινότητας Σταυρός στη Λαμία, μετά τα όσα έγιναν δίπλα στο νεκροταφείο του χωριού το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport όλα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος του χωριού πήγε μαζί με το γιο του να ανάψει το καντήλι συγγενικού του προσώπου στο νεκροταφείο της κοινότητας.

Το παιδί άκουσε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε τον πατέρα του. Όταν πλησίασαν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο κοιμητήριο είδαν πεσμένη στη ρεματιά την 84χρονη μέσα στα αίματα να καλεί σε βοήθεια.

Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια την Πυροσβεστική και την αστυνομία, γιατί η γιαγιά ήταν αρκετά μακριά από το δρόμο πεσμένη στο ρέμα και χρειάζονταν να στηθεί επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της.

Screenshot_2_79__1_


Κλείσιμο
Στο σημείο έσπευσαν και αρκετοί συγχωριανοί που μαζί με τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς κατάφεραν να ανασύρουν την άτυχη ηλικιωμένη η οποία είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και στο θώρακα.

Την 84χρονη γυναίκα παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και τη μετέφεραν στο ΓΝ Λαμίας, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένη.

Την χτύπησε και την έριξε στο ρέμα

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μια άλλη συγχωριανή της, ηλικίας 63 ετών, την χτύπησε με μια πέτρα και στη συνέχεια με την μαγκούρα και μετά την έσπρωξε και την έριξε στη ρεματιά.

Το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr αναφέρει  ότι οι δυο γυναίκες δεν είχαν διαφορές. Ωστόσο όπως επισημαίνεται η 63χρονη,  ειναι άτομο με ειδικές ανάγκες με ιδιαίτερη συμπεριφορά, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

f03585f5f67e31b47d38ce2ce1c8e69c_L


Μάλιστα όπως είπαν κάποιοι από τους συγχωριανούς στο Lamiareport η άτυχη 84χρονη βοηθούσε και πρόσεχε την 63χρονη, γι αυτό κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση για το συμβάν.

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στις 9:00΄ το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν την 63χρονη, η οποία κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με την βαρύτατη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πηγή: LamiaReport.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Νεοϋορκέζα δασκάλα... ρούφηξε τη ρώγα γυμνόστηθου άνδρα εν ώρα μαθήματος μέσω Zoom (Βίντεο)

Γιάννης Λαγός: Θα είναι «συγκάτοικος» στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος της ΧΑ

Ινδία: «Ξεβράζει» πτώματα ο Γάγγης - Στους 4.077 οι θάνατοι από κορωνοϊό το προηγούμενο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης