Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Συγκινητικό στιγμιότυπο: Αστυνομικός κρατά αγκαλιά το βρέφος της άτυχης Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Συγκινητικό στιγμιότυπο: Αστυνομικός κρατά αγκαλιά το βρέφος της άτυχης Καρολάιν

Η δολοφονία της κοπέλας και η εικόνα του παιδιού που έχασε τη μητέρα του έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο...

astynomikos
Ένα συγκινητικό στιγμιότυπο με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης να κρατάει στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών βρέφος της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο γνωστός συνδικαλιστής ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ σε μια σκληρή πραγματικότητα την οποία καλούνται πλέον να ζήσουν ο τραγικός πατέρας και σύζυγος αλλά και το νεογένητο το οποίο θα μεγαλώσει χωρίς να γνωρίσει την μητέρα του. Το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιουνίου του 2020, επισφράγισε με τον πιο τρυφερο τρόπο την ευτυχία του ζευγαριού. 

Η αγριότητα του εγκλήματος έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία η οποία είδε μία τραγωδία να διακόπτει με τον πιο βάρβαρο τρόπο την κοινή ζωή του Μπάμπη και της Καρολάιν. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας προτού δολοφονήσουν την 20χρονη μητέρα, οι ληστές σημάδευαν με το όπλο τους το νεογέννητο απειλώντας το ζευγάρι να τους υποδείξει πού έκρυβαν χρήματα.

Δείτε την ανάρτησή του κ. Καλλιακμάνη:

Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας...

Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας ..

Posted by George Kalliakmanis on Tuesday, May 11, 2021

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 32χρονος

Την ίδια ώρα, προκαλούν ανατριχίλα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών ο πιλότος, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης. Εκεί, είδε φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών και κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί.

Κλείσιμο
«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε», κατέθεσε ο 32χρονος, περιγράφοντας τις στιγμές που ήρθε αντιμέτωπος με τους εγκληματίες.

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…» πρόσθεσε στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, οι αστυνομικοί έχουν βεβαιωθεί πως οι αδίστακτοι κακοποιοί γνώριζαν πως υπάρχουν χρήματα στο σπίτι, ενώ ήξεραν λεπτομέρειες για άλλα άτομα που έχουν συνεργαστεί με την οικογένεια του 32χρονου, στοιχεία που υποδηλώνουν πως είχαν παρακολουθήσει καλά και αρκετές φορές την κίνηση στη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Ειδήσεις σήμερα 

Σήμερα οι ανακοινώσεις για μετακινήσεις, απαγόρευση κυκλοφορίας και λιανεμπόριο

Πυρετός προετοιμασιών για το άνοιγμα του τουρισμού - Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ξένοι επισκέπτες

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Τι αναφέρει η έκθεση των πραγματογνωμόνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης