Γκόρντον Ράμσει: Με tuk tuk στη Μύκονο ο σεφ με την περιουσία των 200 εκατ. λιρών

Γκόρντον Ράμσει: Με tuk tuk στη Μύκονο ο σεφ με την περιουσία των 200 εκατ. λιρών

Από τις καταγάλανες παραλίες της Μυκόνου στην Βαρβάκειο Αγορά της Αθήνας και από την Κρήτη με τζετ στην Σαντορίνη ο διάσημος σεφ ετοιμάζει μια εκπομπή- ύμνο στην ελληνική γαστρονομία - Με... Πυροσβεστική και... Λιμενικό τα γυρίσματα

asdaf
Στην παραλία Super Paradise, στη Μύκονο βρέθηκε ο διάσημος σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής «Gordon, Gino and Fred’s Road Trip» δοκιμάζοντας και μαγειρεύοντας μυκονιάτικες συνταγές με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Πρόκειται για μία παραγωγή 50 ατόμων, τα οποία ταξίδεψαν στη Μύκονο ακτοπλοϊκώς, ενώ κάποια μέλη της παραγωγής είχαν έρθει στη χώρα μας και τον Μάρτιο, προκειμένου να επιλέξουν τις τοποθεσίες των γυρισμάτων.

gsdghsh

Νωρίς σήμερα το πρωί βρέθηκε σε ένα κρεοπωλείο με παραδοσιακά μυκονιάτικα προϊόντα, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη λούζα Μυκόνου, το ντελικατέσεν των Κυκλάδων, ίσως το καλύτερο και νοστιμότερο αλλαντικό της χώρας με την μαστιχωτή υφή, που γίνεται ακόμα πιο σφιχτή όσο μένει και «ψήνεται».

Κατά τη διάρκεια των σημερινών γυρισμάτων στο Super Paradise, επειδή κάποια στιγμή ο σεφ έψηνε λουκάνικα στην παραλία, η παραγωγή ζήτησε για λόγους ασφαλείας τη συνδρομή της Πυροσβεστικής. Εστάλη πυροσβεστικό όχημα με δύναμη δύο ανδρών, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντινή απόσταση τον Γκόρντον Ράμσεϊ να βάζει τα λουκάνικα στη θράκα, ευτυχώς χωρίς να χρειαστεί... να επέμβουν. Το ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με τα τζετ σκι, στα οποία επέβαιναν ο Ράμσεϊ και άλλα μέλη του καστ. Η παραγωγή ζήτησε τη συνδρομή του Λιμενικού και η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Κλείσιμο
dsgfsh

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ με περιουσία αξίας 200 εκατ. λιρών δεν φείδεται χρημάτων σε ότι έχει να κάνει τουλάχιστον με τα κόστη της παραγωγής, επιλέγοντας για τις μετακινήσεις του στα ελληνικά νησιά, όχι το πλοίο της γραμμής, ούτε καν κάποιο ιδιωτικό σκάφος αλλά ένα ιδιωτικό τζετ με το οποίο ταξίδεψε από την Κρήτη στην Σαντορίνη, όπου διέμενε σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία του ομίλου Caldera Collection για δυο μέρες. Με το ίδιο τζετ πέταξε για Μύκονο.


rams

Μάλιστα για τις μετακινήσεις του στη Χώρα Μυκόνου έχει επιλέξει να μετακινείται με ένα tuk tuk το οποίο ανήκει στον εξοπλισμό που φέρει μαζί της η παραγωγή της τηλεοπτικής του εκπομπής . Πρόκειται για το εθνικό όχημα της Ταϊλάνδης που μεταμορφώθηκε, έγινε οικολογικό και 100% ηλεκτρικό και επαναλανσαρίστηκε από την Ολλανδία. Προωθήθηκε δε και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Το tour του Γκόρντον Ράμσει ξεκίνησε από την Κρήτη και τα Χανιά, όπου τον είδαμε να δοκιμάζει την περίφημη μπουγάτσα του Ιορδάνη στο κέντρο της πόλης. Στην Σαντορίνη ταξίδεψε το διήμερο 5- 6 Μαϊου, σήμερα βρίσκεται στη Μύκονο και στις 11 Μαϊου έχει πάρει άδεια από τον ΕΟΤ για να πραγματοποιήσει γυρίσματα στη Βαρβάκειο Αγορά. Τα προϊόντα που θα προμηθευτεί από την Βαρβάκειο θα τα μαγειρέψει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και την επόμενη μέρα, στις 12 Μαϊου θα βρεθεί στο Μοναστηράκι και στην Πλάκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, γυρίσματα πρόκειται να γίνουν και στα Μετέωρα.

gordon-15


Τα τέλη κινηματογράφησης προσδιορίζονται στο συνολικό ποσό των 5.580,00 ευρώ και έχουν ήδη κατατεθεί στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων.

Ειδήσεις σήμερα 

Τα έξι ακριβότερα διαζύγια δισεκατομμυριούχων: Από τον Τζεφ Μπέζος στον Έλον Μάσκ και τον Μπιλ Γκέιτς

Η Χάλι Μπέρι... τίγρης: Η σέξι πόζα που ανεβάζει... πυρετό! - Δείτε τη φωτογραφία

Η Μπάρτσα κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Champions League κι ο Μέσι... γλεντάει σε κορωνοπάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης