Ρουβίκωνας: Επίθεση στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Ρουσσόπουλου για την υπόθεση του γηροκομείου Χανίων

Ρουβίκωνας: Επίθεση στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Ρουσσόπουλου για την υπόθεση του γηροκομείου Χανίων

Αφορμή της επίθεσης του Ρουβίκωνα η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί ο δικηγόρος, ως συνήγορος υπεράσπισης της κλειστής δομής στα Χανιά

roussopoulos_rouvikonas
Επίθεση στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Ρουσσόπουλου στην λεωφόρο Κηφισίας πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα μέλη του Ρουβίκωνα, με αφορμή τις δεκάδες καταγγελίες για το γηροκομείο στα Χάνια που έχουν προκαλέσει αίσθηση, καθώς και για την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί ο δικηγόρος, ως συνήγορος υπεράσπισης της κλειστής δομής.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα προκάλεσαν ζημιές στο γραφείο, ενώ έφτασαν στο σημείο να πιαστούν ακόμα και στα χέρια με τον γνωστό δικηγόρο, ο οποίος όπως δηλώνει στο protothema.gr μετά από αυτή την εξέλιξη δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψει την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη: «Μπούκαραν μέλη του Ρουβίκωνα χθες το απόγευμα στο γραφείο μου. Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα και το όλο σκηνικό κράτησε περίπου πέντε λεπτά. Μας έβγαλαν και λογύδριο πως και καλά υπερασπίζομαι το μεγάλο κεφάλαιο και τους διεφθαρμένους καπιταλιστές. Σπάσανε τα τηλεφωνικά κέντρα, ενώ έκαναν και αρκετές ζημιές στο γραφείο. Ήρθαμε και στα χέρια, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκα σοβαρά. Ήταν οκτώ άνδρες και δυο γυναίκες. Πετάξανε όλες τις δικογραφίες, ξεκολλούσαν υπολογιστές από το δίκτυο, έκαναν διάφορα. Εκείνη την ώρα στο γραφείο ήμουν εγώ και τρεις συνεργάτες μου. Οι γυναίκες του γραφείου φοβήθηκαν έβαλαν τα κλάματα. Τι να πω διάβασα και την ανακοίνωση τους. Τώρα μετά από αυτό δεν υποχωρώ με τίποτα από την υπόθεση. Δεν καταλαβαίνω πως παρεμβαίνουν σε μια υπόθεση που είναι σε εξέλιξη. Τι συμφέροντα εξυπηρετούν».

Στην ιστοσελίδα τους τα μέλη του Ρουβίκωνα έχουν αναρτήσει κείμενο για την επίθεση στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε με την εκταφή της σορού μιας γυναίκας που απεβίωσε πρόσφατα, με σκοπό να εξακριβωθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της. Υπάρχουν δύο αυτόπτες που μαρτυρούν ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, αιμορράγησε και αντί να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, της έβαλαν γάζες και την επόμενη ημέρα πέθανε. Αυτές τις ημέρες η έρευνα θα παραδοθεί στον εισαγγελέα του Αρείου πάγου για να αποδοθούν ευθύνες. Ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, ο Νίκος Ρουσσόπουλος, γνωστός από την υποψηφιότητά του ως βουλευτής στα ψηφοδέλτια της χρυσής αυγής και την υπεράσπιση του φασίστα Λαγού στη δίκη της χρυσής αυγής, ανήκει στην αισχρή εκείνη κατηγορία των δικηγόρων που αναλαμβάνουν τις πιο βρώμικες, τις πιο ποταπές υποθέσεις με μόνο κίνητρο την παχυλή αμοιβή τους. Και εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα σε μια δίκαιη δίκη και έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Η παραποίηση και η συσκότιση της αλήθειας όμως, αποτελεί παράβαση καθήκοντος και δεν υπάρχει κανένα «επαγγελματικό» άλλοθι για το συνήγορο»








Ειδήσεις σήμερα: 

Απειλούσε με όπλο την πρώην γυναίκα του στο Ηράκλειο

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Επίθεση Λαφαζάνη σε Τσίπρα: Έχει τελειώσει πολιτικά, είναι βαρίδι για τον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης