Κομοτηνή: Κρατούμενοι ετοίμαζαν γλέντι με αλκοόλ στις φυλακές

Κομοτηνή: Κρατούμενοι ετοίμαζαν γλέντι με αλκοόλ στις φυλακές

Σε έλεγχο που έγινε στους θαλάμους και τους κοινόχρηστους χώρους των φυλακών, βρέθηκαν έννεα κουβάδες με πάνω από 110 κιλά αλκοόλ δικής τους παραγωγής

fylakes_kypros
Οι αιφνιδιαστικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τη Μ. Πέμπτη στους χώρους κράτησης του σωφρονιστικού καταστήματος Κομοτηνής χάλασαν τα σχέδια των κρατουμένων, που ετοίμαζαν πασχαλινό γλέντι με αλκοόλ δικής τους παραγωγής!

Σε τέσσερις θαλάμους κρατουμένων, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους των φυλακών, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν εννέα κουβάδες με υλικό συνολικού βάρους 110,5 κιλών που βρισκόταν σε κατάσταση ζύμωσης για την παραγωγή αυτοσχέδιου αλκοολούχου παρασκευάσματος, καθώς και τέσσερα μπουκάλια με 1,8 λίτρο έτοιμου αλκοολούχου ποτού!

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και σε βάρος των κρατουμένων που διαμένουν στους τέσσερις θαλάμους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη παρασκευή αλκοόλ σε χώρο κράτησης, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Παράλληλα, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας των φυλακών που διέταξε πειθαρχικό έλεγχο, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Αμφίβολο αν θα συμφιλιωθούν Χάρι και Ουίλιαμ, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Ολυμπία Δουκάκη: Μια αυθεντική ελληνική ψυχή που μετέτρεψε τις πληγές της σε νίκες

Καιρός: Πάσχα με 35άρια και αφρικανική σκόνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης