Ηγουμενίτσα: Τον συνέλαβαν λίγο πριν μεταφέρει πέντε κιλά κάνναβης με το ΚΤΕΛ

Ηγουμενίτσα: Τον συνέλαβαν λίγο πριν μεταφέρει πέντε κιλά κάνναβης με το ΚΤΕΛ

Αλλοδαπός σκόπευε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να πουλήσει στην Αθήνα πέντε κιλά κάνναβης – Τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες

peripoliko_arxeio
Λίγο πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Ηγουμενίτσα με προορισμό την Αθήνα, όπου σκόπευε να πουλήσει την σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που μετέφερε, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν αλλοδαπό το πρωί της Μ. Παρασκευής.

Κατά τον έλεγχο που του έκαναν, διαπίστωσαν ότι είχε έρθει πρόσφατα στην χώρα παράνομα και παραβιάζοντας και τα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού. Ερευνώντας τον ταξιδιωτικό σάκο που είχε μαζί του, βρήκαν μέσα ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 160 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


Hgoumenitsa-kannabi__1_


Μετέφεραν ηρωίνη σε χωριό της Κορινθίας

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Κορίνθου που τους περίμεναν το βράδυ της Μ. Πέμπτης σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας, έπεσαν δύο Έλληνες ηλικίας 50 και 44 χρόνων για τους οποίους υπήρχε πληροφορία ότι μετέφεραν ναρκωτικά που είχαν αγοράσει από την Αθήνα.

Πράγματι, στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε ηρωίνη συνολικού βάρους 53,5 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε όπως και το όχημα και τα κινητά τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.



Ειδήσεις σήμερα:
Κλείσιμο


Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: «Ψήνεται» επανασύνδεση; Μυστικές συναντήσεις μετά τον χωρισμό της


Πότε θα εμβολιαστούν οι 20άρηδες - 2,8 εκατ. εμβολιασμοί τον μήνα από τον Ιούλιο


«Πάρτι» φοροδιαφυγής από εταιρείες: Στο φως 33 υποθέσεις εικονικών τιμολογίων ύψους 261 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης