Κρήτη: Μετέφερε 168.000 κροτίδες με φορτηγό στο Ηράκλειο!

Κρήτη: Μετέφερε 168.000 κροτίδες με φορτηγό στο Ηράκλειο!

«Εκρηκτικό» Πάσχα ετοίμαζε ο 64χρονος Έλληνας 

opke
«Εκρηκτικό» Πάσχα ετοίμαζε ένας 64χρονος Έλληνας με τις δεκάδες χιλιάδες κροτίδες που σκόπευε να ρίξει στην αγορά του Ηρακλείου! Τα σχέδιά του ματαιώθηκαν για… δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες όταν το Ι.Χ. φορτηγό με το οποίο μετέφερε το παράνομο εμπόρευμα εντοπίστηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Άμεσης Δράσης που είχαν υπόνοιες για την επικείμενη διανομή του φορτίου, καθώς ο 64χρονος είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και πριν από λίγες ημέρες, εγκλώβισαν το φορτηγό στο Ηράκλειο και έκαναν έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου βρήκαν στο εσωτερικό του συνολικά 168.000 κροτίδες!

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας. Τη Μ. Δευτέρα, είχε γίνει έφοδος στο κατάστημα και σε άλλους χώρους ιδιοκτησίας του στο Ηράκλειο, καθώς και στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, στα οποία οι αστυνομικοί είχαν κατάσχει συνολικά 12.220 κροτίδες διαφόρων ειδών και μεγεθών.

Πωλούσαν εκατοντάδες κροτίδες σε Σητεία και Βοιωτία

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην επιχείρηση ιδιοκτησίας ενός Έλληνα στην Σητεία το απόγευμα της Μ. Τετάρτης, αποκάλυψε ότι διέθετε προς πώληση 232 τεμάχια παράνομων πυροτεχνημάτων. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

Σε μια περιοχή της Βοιωτίας, συνελήφθησαν το απόγευμα της Μ. Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών δύο Έλληνες, ένας άνδρας στη κατοχή και την κατοικία του οποίου βρέθηκαν 272 κροτίδες και μία γυναίκα που είχε στην κατοχή της άλλες 34 κροτίδες. Όλες κατασχέθηκαν και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Ειδήσεις σήμερα:

Η πρώτη φωτογραφία της Γκισλέιν Μάξγουελ μέσα στη φυλακή, με «μαυρισμένο μάτι» και γκρίζες τρίχες

Έλιοτ Πέιτζ: Η αφαίρεση του στήθους μού άλλαξε τη ζωή, λέει ο τρανς ηθοποιός

Χανιά: Το γηροκομείο είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη πριν από δέκα χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης