Θεσσαλονίκη: Παρατείνεται η κυκλοφορία ΤΑΞΙ στους λεωφορειόδρομους

Θεσσαλονίκη: Παρατείνεται η κυκλοφορία ΤΑΞΙ στους λεωφορειόδρομους

Τα ΤΑΧΙ θα μπορούν να κυκλοφορούν στους λεωφορειόδρομους της Θεσσαλονίκης έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 – Στόχος η αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και η καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού 

taxi_thessaloniki
Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 παρατείνεται η δυνατότητα των οδηγών ΤΑΧΙ να κυκλοφορούν καθημερινά στους λεωφορειόδρομους της Θεσσαλονίκης.


Σε απόφασή του, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης αναφέρει την παράταση της δυνατότητας κυκλοφορίας όλο το 24ωρο σε ΤΑΧΙ που εκτελούν διαδρομή με επιβάτη στις ειδικές λωρίδες αποκλειστικής διέλευσης λεωφορείων, που έχουν καθοριστεί για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη.


Η στάση εντός των λεωφορειoλωρίδων για την επιβίβαση και την αποβίβαση επιβατών θα εκτελείται στις ειδικές, καθορισμένες με τις οικείες αποφάσεις καθορισμού των ειδικών λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας ΜΜΜ, εσοχές επιβίβασης - αποβίβασης Ε.Δ.Χ. οχημάτων. Η απόφαση λαμβάνεται κατόπιν θετικών εισηγήσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ Α.Ε.) με σκοπό την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς και τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών στον αστικό ιστό, όπου διεξάγονται και οι εργασίες του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις σήμερα:

EE: Κατηγορηματικό «όχι» στην προοπτική επαναχάραξης συνόρων στα Δυτικά Βαλκάνια


Σαρλ Μισέλ: Δύσκολες οι σχέσεις με την Τουρκία - Απαιτείται πρόοδος στα ελληνοτουρκικά


Αγία Βαρβάρα - Συγκλονιστική κατάθεση της 15χρονης που σκότωσε τη μητέρα της: Άκουσα να ουρλιάζει, μετά όλα τελείωσαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης