Σαρλ Μισέλ: Δύσκολες οι σχέσεις με την Τουρκία - Απαιτείται πρόοδος στα ελληνοτουρκικά
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τοποθετήθηκε και για το θέμα του «Sofagate» λέγοντας ότι αποφάσισε να μην ενεργήσει αλλιώς ώστε να μην προκληθεί σοβαρότερο επεισόδιο
Οι σχέσεις με την Τουρκία είναι δύσκολες εδώ και χρόνια ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Επεσήμανε, παράλληλα, ότι τον Μάρτιο η ΕΕ παρουσίασε για την Τουρκία μια ατζέντα θετική, αναλογική και αναστρέψιμη.
Ειδικότερα, όσον αφορά στην συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σημείωσε ότι με την Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ενημέρωσαν τον Ταγίπ Ερντογάν ότι η ΕΕ είναι έτοιμη να «βάλει στο τραπέζι μια θετική ατζέντα, αλλά αναλογική και αναστρέψιμη» επισημαίνοντας ότι απαιτείται πρόοδος σε διάφορους τομείς όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι σχέσεις με την Ελλάδα και το Κυπριακό.
Σχετικά με το «σκάνδαλο του καναπέ», ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόνισε ότι έχει εκφράσει τη λύπη του δημόσια, ενώ για το εάν έπρεπε να ενεργήσει διαφορετικά σημείωσε ότι αποφάσισε να μην ενεργήσει αλλιώς για να μην προκληθεί σοβαρότερο επεισόδιο.
Παράλληλα, ο Σαρλ Μισέλ εξέφρασε «την πλήρη δέσμευσή» του στη στήριξη των γυναικών και στην ισότητα των φύλων.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.