Κατερίνη: Του «γυάλισε» το ηλεκτροκίνητο δίκυκλο και το έκλεψε!

Ο 46χρονος δράστης συνελήφθη την ίδια μέρα - Διέρρηξαν αποθήκη και οπωροπωλείο σε Ημαθία και Λάρισα, αντίστοιχα

Δεν είναι και πολύ συνηθισμένα, ακόμη, τα ηλεκτροκίνητα δίκυκλα κι έτσι ένας 46χρονος Έλληνας που είδε την Πέμπτη ένα τέτοιο αξίας 1.200 ευρώ σταθμευμένο στην Κατερίνη, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Το καβάλησε και έσπευσε να εξαφανιστεί με αυτό πριν γίνει αντιληπτός!

Ωστόσο, τέτοιου είδους οχήματα μπορεί να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά δεν φημίζονται και για την... ταχύτητά τους! Έτσι, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το εντόπισαν να κινείται στην πόλη το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο 46χρονος δεν κατάφερε να τους ξεφύγει! Το δίκυκλο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Διέρρηξε αποθήκη και έκλεψε ηλεκτρικά μηχανήματα

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη την Πέμπτη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας που περιπολούσαν σε περιοχή της Ημαθίας, ένας άνδρας που είχε παραβιάσει μια αποθήκη και είχε αρπάξει από μέσα ηλεκτρικά μηχανήματα αξίας 400 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Την πόρτα ενός οπωροπωλείου στη Λάρισα είχε παραβιάσει τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου ένας Έλληνας, ο οποίος είχε «βουτήξει» 280 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Από τις 7 το πρωί ψώνια και στα εμπορικά κέντρα - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Lockdown: Βήμα- Βήμα η επιστροφή στην κανονικότητα- Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr