Κορωνοπάρτι: Ο DJ Roni Iron εξηγεί πώς διοργανώνονται - Με 200-300 ευρώ νοικιάζεις εξοπλισμό

Κορωνοπάρτι: Ο DJ Roni Iron εξηγεί πώς διοργανώνονται - Με 200-300 ευρώ νοικιάζεις εξοπλισμό

Δηλώνει πως οι επαγγελματίες του κλάδου είναι ενάντια σε τέτοιες πρακτικές - Οι DJ που συμμετέχουν στα κορωνοπάρτι δεν πληρώνονται

koronoparty-546
Προβληματισμένοι είναι επιστήμονες αλλά και η Πολιτεία για τα ολοένα και αυξανόμενα κορωνοπάρτι που διοργανώνονται σε πολλές πόλεις της χώρας, αποτελώντας εστίες μετάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Roni Iron, μουσικό παραγωγό και DJ, είναι πολύ εύκολο να στηθεί ένα τέτοιο πάρτι. Τα κορωνοπάρτι που στήνονται σε διάφορες περιοχές οργανώνονται μέσω των κοινωνικών δικτύων. «Με 200-300 ευρώ μπορεί κάποιος να νοικιάσει τον ψηφιακό εξοπλισμό, τα μηχανήματα για να παίξει μουσική, και πολλές φορές μέσα σε αυτήν την τιμή μπορεί να είναι και μια γεννήτρια», είπε ο DJ στο MEGA το πρωί της Πέμπτης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cau0h47o45sp-sf)

Όπως είπε πάντως, «οι επαγγελματίες του κλάδου είμαστε κάθετοι σε αυτό γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο κύριο από τη δημόσια υγεία. Το να βγαίνεις να κάνεις ένα τέτοιο πράγμα είναι καταδικαστέο από όλους εμάς».

Οι DJ που πηγαίνουν στις πλατείες για να παίξουν μουσική δεν πληρώνονται, όπως λέει ο Roni Iron, αλλά το κάνουν κυρίως για λόγους αυτοπροβολής. Σύμφωνα με τον Roni Iron, τις επόμενες ημέρες διοργανώνονται και άλλα πάρτι σε πλατείες της Αττικής, την ώρα που ο κλάδος της μουσικής παραμένει κλειστός εδώ και πολλούς μήνες.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τη Μεγάλη Τετάρτη ξεκινούν οι εμβολιασμοί για τους 30-39

Ανάσταση 2021: Πώς θα ανοίξουν οι ναοί - Τα μέτρα για ιερείς και πιστούς

Self test: Τι δείχνουν για την πορεία της επιδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης