Έγκλημα στον Ερυθρό: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αλβανός που τράβηξε την πρίζα του αναπνευστήρα

Έγκλημα στον Ερυθρό: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αλβανός που τράβηξε την πρίζα του αναπνευστήρα

Είχε «ξηλώσει» τον αναπνευστήρα 76χρονου, γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος

erythros_stavros_korgi
Τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο 60χρονος Αλβανός Spiro M., που τα μεσάνυχτα της 7ης Απριλίου, όπως αποκάλυψε το protothema.gr, ξήλωσε τον αναπνευστήρα απο τον 76χρονο Ε.Σ, που ήταν διασωληνωμένος με κορωνοϊό, γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ο 60χρονος φερόμενος ως δράστης αφού ανάρρωσε απο τον κορωνοϊό, απολογήθηκε στην ανακρίτρια και στη συνέχεια προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός επέμεινε στην αρχική του εκδοχή οτι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, είπε οτι κοιμόταν και δεν κατάλαβε τι συνέβη, ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε το αποτύπωμά του στη συσκευή μηχανικής υποστήριξης που είχε αφαιρεθεί με αποτέλεσμα τον ασφυκτικό θάνατο του 76χρονου ασθενούς.

Οι ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροψία - νεκροτομή, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσαν ότι το θύμα είχε πνευμονία, δεν εντόπισαν κακώσεις στο σώμα του, ενώ ελήφθησαν και δείγματα για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.





Ειδήσεις σήμερα:

Πανδημία-Βραζιλία: Κατέρριψε όλα τα τραγικά ρεκόρ θανάτων τους δυο τελευταίους μήνες

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης