Τραγωδία στη Γαύδο: «Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα πίσω - Δεν μπορούσε να μπει ταχύτητα», λέει ο 40χρονος συνοδηγός

Τραγωδία στη Γαύδο: «Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα πίσω - Δεν μπορούσε να μπει ταχύτητα», λέει ο 40χρονος συνοδηγός

O 40χρονος επιμένει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα στο αυτοκίνητο και πως αυτό ήταν σταματημένο

gaydos-arthro_2
Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο 40χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που οδήγησε στο θάνατο την 28χρονη Κορίνα Λαβράνου στη Γαύδο. Οι νέες δηλώσεις του 40χρονου έρχονται λίγο μετά τα όσα είπε ο πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια της άτυχης 28χρονης (σσ. σύμφωνα με τα όσα είπε η δευτέρα ήταν κουμπωμένη στο κιβώτιο ταχυτήτων).

Μιλώντας στο Mega ο 40χρονος επιμένει ότι δεν υπήρχε ταχύτητα στο αυτοκίνητο και πως αυτό ήταν σταματημένο. Μάλιστα όπως λέει τα καθίσματα ήταν ριγμένα και δεν μπορούσε να μπει ταχύτητα. Ακόμη υποστήριξε πως την ώρα που το αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό τότε τα σώματά τους όπως έφυγαν από τα καθίσματα θα μπορούσαν να είχαν βάλει την ταχύτητα.



«Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα τέρμα πίσω. Η δευτέρα μπήκε με τις κουτρουβάλες, θα μπορούσαν να είχαν μπει όλες οι ταχύτητες, να μπει τρίτη, τετάρτη… Έτσι όπως χτυπιόμασταν δύο άτομα, γιατί ήμασταν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι όλα πίσω τραβηγμένα, πώς θα έφτανα τα πετάλια; Και είναι και ριγμένα. Μόνο που κουτρουβαλάγαμε έτσι, όλο το σασμάν θα μπορούσε να έχει αλλάξει ταχύτητες.

Ο λεβιές δεν είναι… μπαινοβγαίνει εύκολα. Δεν υπάρχει ότι το αμάξι ήταν εν κινήσει. Είναι πολλά πράγματα που με δικαιολογούν όπως ότι δεν είμαι σε κίνηση. Όχι ότι λέω ψέματα, είναι η αλήθεια και φαίνεται. Τραβηγμένα ήταν πίσω τα καθίσματα… Τα πετάλια δεν τα έφτανα εκεί που ήταν τα καθίσματα. Γιατί έχουν ακουστεί πολλά, ήμαρτον. Θέλω να τα διαψεύσετε αυτά τα πράγματα. Από τις έξι η ώρα είχαμε πάρει τηλέφωνο.Ανάθεμά με κι εμένα με τρώνε οι τύψεις μου που βγήκα ζωντανός», επεσήμανε ο 40χρονος άνδρας.

Από πλευράς του ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει καταλήξει σε οριστικά νομικά συμπεράσματα.
Κλείσιμο
«Δεν θέλω να σπιλώσω κανένα. Δεν υπονοοώ το οτιδήποτε. Για να αρθεί κάπιος σε συμπεράσματα νομικά θα γίνει μόνο με αποδείξεις. Εγώ δεν θέλω εικασίες. Δεδομένα είναι τα εξής υπάρχει στο κιβώτιο ταχυτήτων, ταχύτητα δεύτερη. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι δύσκολο να πουλήσει αυτοκίνητο με ταχύτητα και να κατέλθει στον γκρεμό.»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι η πιθανή υπαιτιότητα του οδηγού είναι το ένα σκέλος αλλά το άλλο είναι η αδιαφορία των υπευθύνων που στοίχισε τη ζωή της Κορίνας.


Ειδήσεις σήμερα:

Όντρεϊ Χέπμπορν: Η ζωή της εμβληματικής σταρ του Χόλιγουντ γίνεται τηλεοπτική σειρά

NASA: Το ρομποτικό ελικόπτερο «Ingenuity» απογειώθηκε επιτυχώς από την επιφάνεια του Άρη

Ο Δένδιας ενημέρωσε τους Ευρωπαίους ομολόγους του για την «μάχη» με Ερντογάν- Τσαβούσογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης