Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην ΕΛ.ΑΣ. με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία.
Περίπου δέκα λεπτά μετά τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν δύο ύποπτα άτομα, που φορούσαν full-face, πάνω σε μοτοσυκλέτα.
Οι αστυνομικοί τους έκαναν σινιάλο να σταματήσουν, τότε οι επιβαίνοντες στη μηχανή, πυροβόλησαν εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Στη συνέχεια ανέπτυξαν ταχύτητα, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή φθορές, ενώ στο σημείο των πυροβολισμών βρέθηκαν 3 κάλυκες.
Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Ειδικών φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο, ο οποίος μίλησε στον Θέμα 104,6, οι δράστες πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών. «Δεν ρίξανε στον αέρα να εκφοβίσουν, έριξαν στοχευμένα εναντίων των συναδέρφων μου», είπε ο κ. Μαυροειδάκος.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.