Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε περιοχές της Φθιώτιδας

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε περιοχές της Φθιώτιδας

Οι ίδιοι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες κλοπών σε Αταλάντη, Μαρτίνο και Λαμία

astynomia
Τις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης στην Φθιώτιδα η οποία δεν λειτουργεί πλέον, είχε διαρρήξει τον περασμένο Δεκέμβριο ένας Έλληνας ο οποίος παραβίασε την κεντρική είσοδο και «ξήλωσε» τα καλώδια χαλκού από την ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Λοκρών, καθώς στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Ωστόσο, δεν ήταν η μόνη κλοπή στην Φθιώτιδα που εξιχνιάστηκε από τους ίδιους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την διάρρηξη που είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο στον αποθηκευτικό χώρο μιας άλλης εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή του Μαρτίνου, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο Ελλήνων οι οποίοι είχαν κλέψει από το εσωτερικό της διάφορα ηλεκτρονικά όργανα και εργαλεία. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Αλλά και από την Ασφάλεια Λαμίας, εξιχνιάστηκε η κλοπή κοσμημάτων από ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, που είχε γίνει στις 21 Ιανουαρίου. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας που είχε τρυπώσει στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα 

Λύκεια: Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί

Εργασιακά: Στο επίκεντρο η 4ημερη απασχόληση, ψηφιακή κάρτα και πλαφόν στις υπερωρίες

«Ισορροπία τρόμου» με μείωση κρουσμάτων αλλά αύξηση ασθενών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης