Ευρωπαϊκή και διεθνής διάκριση για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΟΠΑ

Ευρωπαϊκή και διεθνής διάκριση για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΟΠΑ

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΟΠΑ ξεχώρισαν ανάμεσα σε περισσότερα από 22.000 διεθνώς - Ποια τα κριτήρια για την κατάταξή του στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως

New_Building
Κορυφαία θέση κατέχουν τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με τον έγκυρο διεθνή φορέα κατάταξης «EduniversalBestMastersRankings» για το 2021, ο οποίος αξιολόγησε περισσότερα από 22.000 μεταπτυχιακά προγράμματα από 154 χώρες παγκοσμίως για το 2020.

Τα κριτήρια κατάταξης του «EduniversalBestMastersRankings 2021» περιλαμβάνουν κυρίως τη φήμη των προγραμμάτων -βάσει της άποψης των εταιρειών που προσλαμβάνουν προσωπικό-, τον μισθό της πρώτης απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, καθώς και την ικανοποίηση των φοιτητών  μέσω έρευνας ικανοποίησης που διεξάγεται από την Eduniversal.

2020-Μαρασλειο_Μεγαρο


Μετά από τη νέα μεγάλη επιτυχία, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, δήλωσε τα εξής: «Η Αριστεία στην Εκπαίδευση και την Έρευνα, η οποία αποτελεί στρατηγική μας προτεραιότητα, αποδεικνύεται διαρκώς από τους πλέον έγκυρους διεθνείς φορείς αξιολόγησης. Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΟΠΑ προσφέρουν την υψηλή ποιότητα και αξία που προσδοκούν οι φοιτητές μας για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας διεθνώς. Οι απόφοιτοί μας το γνωρίζουν και αισθάνονται υπερήφανοι γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στους φοιτητές, διευθυντές, διδάσκοντες και το προσωπικό των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: EduniversalMastersRanking 2021

Κλείσιμο
Η κατάταξη -ανά επιστημονικό πεδίο- σε παγκόσμιο επίπεδο και η κατάταξη σε επίπεδο Δυτικής Ευρώπης, παρουσιάζεται στους πίνακες που ακολουθούν:

Screenshot_20210415_095712


Screenshot_20210415_095729


Ειδήσεις σήμερα 

Λύκεια: Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί

Εργασιακά: Στο επίκεντρο η 4ημερη απασχόληση, ψηφιακή κάρτα και πλαφόν στις υπερωρίες

«Ισορροπία τρόμου» με μείωση κρουσμάτων αλλά αύξηση ασθενών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης