Ηράκλειο: Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο έκρυβαν κάνναβη

Εντοπίστηκαν συνολικά επτά συσκευασίες με σχεδόν 420 γραμμάρια κάνναβης - Αλλοδαπός χωρίς χαρτιά συνελήφθη με μισό κιλό κάνναβης στην Εύβοια

Την στιγμή που έβγαιναν από ένα εγκαταλειμμένο κτίριο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και επιβιβάζονταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δυο Έλληνες ύποπτοι για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο κτίριο, βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 292 γραμμαρίων, ενώ και στο σπίτι που χρησιμοποιούσε ο ένας από τους δράστες ως «καβάντζα» κατασχέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 122,5 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 50 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Αλλοδαπός με μισό κιλό κάνναβης στην Εύβοια

Μέχρι και... GPS για να βρίσκει τον δρόμο του είχε ένας αλλοδαπός που μετέφερε ναρκωτικά στα Λουτρά Αιδηψού στην Εύβοια! Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που του έκαναν έλεγχο το βρήκαν, όπως και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 507 γραμμαρίων και τα κατέσχεσαν μαζί με 575 ευρώ. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας. Όπως διαπιστώθηκε στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, χρηματικό ποσό, καθώς και η συσκευή εντοπισμού (gps) κι ένα κινητό τηλέφωνο. Την προανάκριση διενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Αιδηψού του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες ομάδες πολιτών είναι πιθανότερο να κάνουν Πάσχα στο χωριό - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Τσίπρας: Με νέα ομάδα και πακέτο 5,7 δισ. ευρώ το σχέδιο για την οικονομία μετά την πανδημία

Οξύνεται η αντιπαράθεση για το εργασιακό νομοσχέδιο - Σημείο τριβής οι υπερωρίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr