Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης σε σοφίτα στον Ορχομενό

Καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης σε σοφίτα στον Ορχομενό

Δύο συλλήψεις από τις Αρχές

orxo
Μέρες τώρα, είχε τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς του τμήματος Ορχομενού το σπίτι δύο Ελλήνων σε περιοχή της Βοιωτίας, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι επιδίδονταν στην καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης την οποία διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

Το απόγευμα της Κυριακής αποφασίστηκε να γίνει έφοδος στο σπίτι, όπου ακινητοποιήθηκαν οι ένοικοι και οι αστυνομικοί «χτένισαν» όλους τους χώρους. Τελικά, ανακάλυψαν στην σοφίτα του σπιτιού μια ντουλάπα, μέσα στην οποία ήταν εγκατεστημένο ένα εργαστήριο εξοπλισμένο με λάμπα και θερμάστρα, όπου υπήρχε ένα φυτώριο με έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 16 εκατοστών φυτεμένα σε πλαστικό σπορόφυτο δίσκο.

Επιπλέον, στον χώρο βρέθηκαν συσκευασίες λιπασμάτων και φυτοχώματος και δυο σύριγγες κατάλληλες για την μέτρηση της λίπανσης των φυτών, 19,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο μεταλλικοί τρίφτες και ένα πλαστικό κουτί με υπολείμματα κάνναβης.

Οι δράστες συνελήφθησαν, στην κατοχή τους κατασχέθηκαν μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser και 860 ευρώ και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατηγορούμενοι για καλλιέργεια ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.



Ειδήσεις σήμερα:

«Τσουνάμι» δυσαρέσκειας για την κάλυψη του θανάτου του Φιλίππου από το BBC - 110.000 άτομα παραπονέθηκαν!

Μηταράκης (ΘΕΜΑ 104,6): Το τελευταίο 12μηνο έχουν φύγει περισσότεροι πρόσφυγες από όσους ήρθαν

Αποκάλυψη – βόμβα: Η Pfizer αύξησε κατά €7,5 την τιμή του εμβολίου της για την ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης