Ταχύτητα ανεβάζει το πρόγραμμα «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του emvolio.gov.gr, ο αριθμός των πολιτών που έχει κάνει έστω την πρώτη δόση του εμβολίου ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο.
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης έγραψε στα social media:
«Σήμερα, πάνω από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση. Όλοι μαζί διευρύνουμε το τείχος προστασίας απέναντι στην πανδημία. #Ελευθερία».
Σήμερα, πάνω από 1.5 εκατομμύριο συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση. Όλοι μαζί διευρύνουμε το τείχος προστασίας απέναντι στην πανδημία. #Ελευθερία
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.