Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Ανείπωτος θρήνος για τη γυναίκα του
Η σύζυγος του δημοσιογράφου βρισκόταν στο σπίτι τους μαζί με το παιδί τους όταν δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος
Ρεπορτάζ: Χρήστος Χατζησπύρου
Συντετριμμένη η γυναίκα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα, κατέβηκε από το σπίτι τους, όταν πλέον ο ιατροδικαστής είχε ολοκληρώσει την επιτόπια έρευνά του και αυτοκίνητο του γραφείου τελετών έφτασε για να παραλάβει τη σορό του ανθρώπου της. Υποβασταζόμενη, η γυναίκα πήγε στο σημείο που ο Γιώργος Καραϊβάζ άφησε την τελευταία του πνοή.
Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί. Κοντά τους έχουν σπεύσει δικοί τους άνθρωποι για να συμπαρασταθούν στις πιο δύσκολες ώρες της ζωής τους.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.