Ηράκλειο: Δράστης τριών κλοπών έκανε... αναλήψεις με ξένη κάρτα

Ηράκλειο: Δράστης τριών κλοπών έκανε... αναλήψεις με ξένη κάρτα

Οι διαρρήξεις μιας αποθήκης, ενός γραφείου κι ενός αυτοκινήτου του απέφεραν κέρδη συνολικά 3.500 ευρώ

atm_analipsi_ena
Στην διαλεύκανση της δράσης ενός Έλληνα... επαγγελματία κλέφτη οδήγησε η σύλληψή του το μεσημέρι της Τρίτης στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά την τελευταία κλοπή που διέπραξε, καθώς εξιχνιάστηκαν άλλες δυο και το... άδειασμα του λογαριασμού ενός από τα θύματα!

Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία ενός κατοίκου της πόλης ότι άγνωστος άρπαξε μέσα από το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε μετρητά ύψους 1.980 ευρώ. Χάρη στο υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες της περιοχής, προέκυψε ότι την κλοπή είχε διαπράξει ο συγκεκριμένος, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, αποκαλύφθηκε κατά την προανάκριση ότι στις 4 Μαρτίου είχε κλέψει ένα κινητό και διάφορα εργαλεία από έναν αποθηκευτικό χώρο, ενώ στις 15 Ιανουαρίου είχε τρυπώσει στο γραφείο μιας γυναίκας, είχε αρπάξει το πορτοφόλι της που είχε μέσα χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες και στη συνέχεια έκανε με αυτές αναλήψεις συνολικού ύψους 1.500 ευρώ από τον λογαριασμό της!

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ειδήσεις σήμερα 

Ο δικός μας Θοδωρής απογειώνει το ελικόπτερο της NASA πάνω από την επιφάνεια του Άρη

«Σφυροκοπά» το τρίτο κύμα τη χώρα - Πώς ο δείκτης Rt επηρεάζει την αύξηση των διασωληνωμένων

Βροχές στα δυτικά και βόρεια σήμερα - Νέα ψυχρή εισβολή από το βράδυ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης