Όσο στεγανοποιημένες κι αν ήταν οι συσκευασίες με την τεράστια ποσότητα υδροπονικής κάνναβηςπου ήταν κρυμμένες ανάμεσα στο φορτίο μιας νταλίκας η οποία ξεφορτώθηκε από πλοίο που έφτασε από το εξωτερικό στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, η οσμή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον σκύλο ανιχνευτή «Βλαντ»!
Το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο που συμμετείχε στην επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών του Αρχηγείου του Λιμενικού, της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας το απόγευμα της Πέμπτης, δεν άργησε να ξετρυπώσει στον χώρο του φορτίου του φορτηγού τις συνολικά 254 μαύρες σακούλες οι οποίες περιείχαν υδροπονική κάνναβη, συνολικού βάρους 282 κιλών και 660 γραμμαρίων.
Αν διοχετεύονταν στην ελληνική αγορά, οι ποσότητες αυτές θα απέφεραν στους διακινητές 1.766.000 ευρώ! Ο 55χρονος Έλληνας οδηγός της νταλίκας που κατασχέθηκε συνελήφθη και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί πού και σε ποιους θα παρέδιδε το μεγάλο φορτίο των ναρκωτικών.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.