Αγρίνιο: Μέσα σε κουτί μεταφοράς κυνηγόσκυλων μετέφερε 29 κιλά καπνού!

Αγρίνιο: Μέσα σε κουτί μεταφοράς κυνηγόσκυλων μετέφερε 29 κιλά καπνού!

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έστησαν μπλόκο στο φορτηγό του δράστη - Διακινούσε λαθραία περίπου 750 συσκευασίες καπνικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

lathraios
Μπλόκο στο φορτηγό που οδηγούσε ένας άνδρας σε περιοχή του Αγρινίου έστησαν το βράδυ της Τετάρτης οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και κατά τον έλεγχο που ακολούθησε διαπίστωσαν ότι μέσα σε ένα κουτί για τη μεταφορά κυνηγόσκυλων έκρυβε 28 συσκευασίες που περιείχαν 29 κιλά και 53 γραμμάρια λαθραίου καπνού!

Τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο Μεσολογγίου για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Αλλοδαπή διακινούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό

Από τα Γιαννιτσά ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας ακολουθώντας τα ίχνη μιας αλλοδαπής που διακινούσε λαθραία καπνικά προϊόντα και την συνέλαβαν στο σπίτι της σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν 496 πακέτα τσιγάρων και 263 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 13 κιλών και 150 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Η αλλοδαπή συνελήφθη, ενώ τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο.

Ειδήσεις σήμερα 

Ραντεβού για εμβολιασμό: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 65-69

Μακελειό στο Λος Άντζελες: 4 νεκροί μεταξύ τους και ένα παιδί – Τραυματίας στο νοσοκομείο ο δράστης - Δείτε βίντεο

Φάουτσι: «Η χώρα ενδέχεται να μη χρειαστεί το εμβόλιο της AstraZeneca»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης