Ξάνθη: Άρπαξε σλίπινγκ μπαγκ και ρούχα από ΙΧ σε υπόγειο γκαράζ!

Ξάνθη: Άρπαξε σλίπινγκ μπαγκ και ρούχα από ΙΧ σε υπόγειο γκαράζ!

Οι αστυνομικοι  τσάκωσαν τον δράστη με τα κλοπιμαία στα χέρια - Συλλήψεις για κλοπές και σε Λαμία και Λευκάδα

car-thief
Στον υπόγειο χώρο στάθμευσης ενός σπιτιού στην Ξάνθη τρύπωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας Έλληνας διαρρήκτης, ο οποίος προσπάθησε να κλέψει από το εσωτερικό του παρκαρισμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου μία τσάντα που είχε μέσα έναν... υπνόσακο και παπούτσια, ενώ «ξήλωσε» και το ραδιόφωνο!

Όμως, ο ιδιοκτήτης του οχήματος αντιλήφθηκε το βράδυ της Τρίτης ότι κάποιος βρισκόταν μέσα στο γκαράζ και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τσάκωσαν τον δράστη με τα κλοπιμαία στα χέρια και του φόρεσαν χειροπέδες. Λίγο αργότερα, μάλιστα, συνέλαβαν άλλον έναν Έλληνα ο οποίος προσπάθησε να «ξηλώσει» τις μπαταρίες από δυο σταθμευμένα οχήματα και τους οδήγησαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Το κλεμμένο τσαντάκι αποκάλυψε τον δράστη

Το τσαντάκι που είχε κλέψει άγνωστος στις 22 Οκτωβρίου του 2020 από ένα Ι.Χ. φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, είχε βρεθεί από τους αστυνομικούς με όλα τα έγγραφα και αντικείμενα, εκτός από το χρηματικό ποσό που περιείχε και το κινητό του ιδιοκτήτη. Οδήγησε, όμως, στην εξιχνίαση της κλοπής, καθώς βρέθηκαν πάνω του τα αποτυπώματα ενός από τους δράστες. Πρόκειται για έναν Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας του συνεργού του.

Σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή στη Λευκάδα τρύπωσε μέρα-μεσημέρι ένας αλλοδαπός και έκλεψε χρώματα και υλικά αξίας 400 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Απολλωνίων, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και επέστρεψαν τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη τους.

Ειδήσεις σήμερα 

Πραξικόπημα στη Μιανμάρ: Ο ΟΗΕ φοβάται «εμφύλιο πόλεμο», η Κίνα αποκλείει τις κυρώσεις

Επέμβαση της αστυνομίας σε κορωνοπάρτι στη Μητροπόλεως


Survivor: Η υποπλοίαρχος Μαριανθή Κάσδαγλη στο τιμόνι της βάρκας της επιστροφής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης