Ένα πσσστ με τεράστια αξία

Ένα πσσστ με τεράστια αξία

Τι είναι τα panel με αντισηπτικό, πώς μπορούμε να απολυμάνουμε τα χέρια μας όσο βρισκόμαστε καθ΄ οδόν και που μπορούμε να βρούμε τα δημόσια dispenser!

ATH_3554-2

Sponsored Content

Πώς μπορούμε να είμαστε καθ΄ οδόν και ταυτόχρονα να υπάρχει η δυνατότητα σωστής υγιεινής των χεριών; Τι γίνεται αν βγαίνοντας από το σπίτι ξεχάσουμε να πάρουμε μαζί το αντισηπτικό μας; Μήπως θα έπρεπε να υπάρχουν τρόποι απολύμανσης σε δημόσιους χώρους; Είναι μια σειρά από ερωτήματα που απασχολούν λίγο έως πολύ όλους μας σε αυτούς τους περίεργους καιρούς. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι πρόσφατα απαντήθηκαν από τη Eurolife FFH, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Συγκεκριμένα, με μια δράση που, δικαίως, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε talk of the town. Ο λόγος για την πρωτοβουλία της Eurolife FFH που δημιούργησε 10 πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων στην Αθήνα, τοποθετώντας μηχανισμό με αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών για τους πολίτες.
Έτσι λοιπόν, μια από τις προηγούμενες ημέρες, οι Αθηναίοι είδαν έκπληκτοι σε κάποιες στάσεις των λεωφορείων να υπάρχουν panel με αντισηπτικό dispenser. Οι συγκεκριμένες στάσεις βρίσκονται στην πλειονότητά τους στο κέντρο της Αθήνας, ενώ μερικές φτάνουν έως τα βόρεια και τα νότια προάστια, σε κεντρικά οδικά σημεία, με εύκολη πρόσβαση από τους πολίτες και φυσικά αφορά τόσο τους επιβάτες, όσο και τους διερχόμενους. Σύντομα το νέο κυκλοφόρησε αποσπώντας θετικά σχόλια και μάλιστα πολλοί ευχήθηκαν να υπάρχουν σύντομα και άλλες τέτοιες δράσεις.

ATH_3430
Κλείσιμο


Απολύμανση on the go
Όποιος γνωρίζει το κοινωνικό πρόσωπο της ασφαλιστικής Eurolife FFH (πρωτοβουλίες για την τέχνη και τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα και την ποιότητα ζωής), κατανοεί αμέσως τον λόγο για τον οποίο η εταιρεία αποφάσισε να υλοποιήσει μια δράση που έχει τόσο μεγάλη αξία: πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει στον πυρήνα της τον άνθρωπο. Η εταιρεία, πιστή στη φιλοσοφία της να ενθαρρύνει τους ανθρώπους ώστε να προσπαθούν περισσότερο για ό,τι έχει αξία στη ζωή τους, αναλαμβάνει για άλλη μια φορά μια ενέργεια που έχει στόχο να διευκολύνει τους πολίτες.
Αυτή τη φορά, με το μήνυμα «ένα πσσστ με τεράστια αξία», και με τα panel με το αντισηπτικό σε στάσεις λεωφορείων, η Eurolife FFH βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολυμάνουν τα χέρια τους on the go. Μια δράση πρωτότυπη που προσφέρει αίσθημα προστασίας και ασφάλειας, με μια απλή και γρήγορη κίνηση, διευκολύνοντας ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν μαζί τους αντισηπτικό και μάλιστα εκεί ακριβώς όπου κινούνται και δραστηριοποιούνται.

Επιχείρηση «καθαρά χέρια»
Γνωρίζοντας λοιπόν πόσο μεγάλη σημασία έχει η πρόληψη στην εποχή μας και πόσο αναγκαία είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας σε σχέση με αυτό, ας κάνουμε αυτό το «πσσστ» που θα προστατέψει εμάς και τους άλλους και θα μάς επιτρέψει να νιώσουμε περισσότερο ασφαλείς. Γιατί, όπως λένε οι επιστήμονες, είναι καλύτερα να προλαμβάνουμε παρά να θεραπεύουμε.

Βρες τη στάση Λαμπράκη- Έξοδος Ηλεκτρικού Κηφισίας, 2η Κηφισιάς
Λεωφ. Μεσογείων, Μετρό Χολαργού, Προς Αθήνα
Βουλιαγμένης, Μετρό Ελληνικού
Ποσειδώνος, Παράδρομος Τροκαντερό, Αφετηρία (Α) με τη ροή του δρόμου
Καρ. Δημητρίου, Στάση Δημαρχείο
Λεωφ. Συγγρού, FIX , Προς Αθήνα
Πλ. Κλαυθμώνος (Δ)
Λεωφ. Αμαλίας Εν.6, Πριν τη Βουλή
Βασ. Σοφίας, Έν. Ευαγγελισμού (Β)
Λεωφ. Αλεξάνδρας & Πανόρμου: ΗΛΠΑΠ Πανόρμου

ATH_3545
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης