Πέρασαν εννέα μήνες από την καταδίωξη ενός αυτοκινήτου το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Τανάγρας και διαπιστώθηκε ότι αυτοί που το χρησιμοποιούσαν είχαν λεηλατήσει τρεις μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.
Η καταδίωξη είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιουνίου του 2020 από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λιβαδειάς και μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, καθώς και σε ένα κοντινό σημείο, είχαν βρεθεί εννέα πηνία μετασχηματιστών, εργαλεία, ρούχα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των δραστών. Την προανάκριση ανέλαβε τότε η Ασφάλεια Λιβαδειάς.
Μετά από πολύμηνες έρευνες, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες πέντε αλλοδαποί, οι τέσσερις από τους οποίους ήταν οι φυσικοί αυτουργοί του βανδαλισμού των μετασχηματιστών και ο πέμπτος τους είχε παραχωρήσει το όχημά του γνωρίζοντας πού θα το χρησιμοποιούσαν. Σε βάρος και των πέντε σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορές δημόσιας περιουσίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη