Γκουρούσης-Καμπουρέλη: Ο έρωτας στα 14, ο γάμος, η ληστεία στο σπίτι τους και το σοκ της σύλληψης

Γκουρούσης-Καμπουρέλη: Ο έρωτας στα 14, ο γάμος, η ληστεία στο σπίτι τους και το σοκ της σύλληψης

Το χαμένο πορτοφόλι που στάθηκε η αφορμή της γνωριμίας με τον μοναδικό άνδρα στην ζωή της γνωστής αισθητικού, το ειδύλλιο και το βράδυ που σημάδεψε στην ζωή τους και το θρίλερ με τις θυρίδες στην τράπεζα

ΓΚΟΥΡΟΥΣΗΣ_ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ_2
Ο 17χρονος νεαρός που περπατούσε εκείνη την ημέρα του 1979 στους δρόμους της Καισαριανής, πρόσεξε αμέσως το πορτοφόλι που είχε πέσει από κάποιον. Όταν το άνοιξε, μέτρησε 110.000 δραχμές και ένα γραμμάτιο χωρίς να φαντάζεται ότι αυτή του η ανακάλυψη θα τον έφερνε σε λίγη ώρα μπροστά στην γυναίκα της ζωής του. Ο έφηβος τότε Βασίλης Γκουρούσης επικοινώνησε με τον κάτοχο του πορτοφολιού και λίγη ώρα μετά βρέθηκε στο πατρικό σπίτι της Τέτας Καμπουρέλη, αφού το απωλεσθέν αντικείμενο ανήκε στον σύντροφο μιας από τις μεγαλύτερες αδερφές της, που του έδωσε ραντεβού εκεί.

Όταν είδε την 14χρονη τότε Τέτα να ξεπροβάλλει χαμογελαστή, κάτι σκίρτησε μέσα του και τις επόμενες μέρες άρχισε να την πολιορκεί, παθιασμένος από το σκέρτσο της. Σαράντα δύο χρόνια μετά, είναι ακόμη μαζί, μόνο που από σήμερα η αισθητικός των διασήμων-τηλεπερσόνα, καλείται να διαχειριστεί την σύλληψη του 58χρονου συζύγου της για την κλοπή των θυρίδων από τράπεζα του Χαλανδρίου. Κάποιοι, στο άκουσμα της είδησης αναρωτήθηκαν αν οι επώνυμες κυρίες που έχασαν κοσμήματα και χρήματα από τις θυρίδες ήταν πελάτισες της αισθητικού.

newego_LARGE_t_1401_107093341


Μιας γοητευτικής λαϊκής κοπέλας που όταν γνώρισε τον Βασίλη Γκουρούση αποφάσισε ότι δεν θα είχε μάτια για άλλον άνδρα στην ζωή της. Όταν παντρεύτηκαν η Τέτα είχε αρχίσει να εργάζεται ως αισθητικός και αυτός να κάνει διάφορες δουλειές, χωρίς να να φαντάζεται ότι η γυναίκα του θα έχτιζε τον δικό της προσωπικό μύθο, αυτόν που την έχρισε γνωστή ως η «εθνική» μας νυχού.

Από την Καισαριανή στην TV

Η φήμη της Τέτας εξαπλώθηκε γρήγορα, όπως το δροσερό αεράκι που κάνει τα φύλλα να θροίζουν στο Αλσους της Καισαριανής, εκεί που πήγαινε το ζευγάρι για μια βόλτα. Η μια καλή κουβέντα έφερε την άλλη και κάπως έτσι θηριώδη SUV και καλογυαλισμένα αυτοκίνητα της εποχής άρχισαν συνωστίζονταν στα στενά της γειτονιάς της, προκειμένου οι κάτοχοί τους να ιαθούν από τα θαυματουργά χέρια της νεαρής Τέτας. Λέγεται πως η μητέρα της φρόντιζε πάντα να τρατάρει κάτι την πελατεία της κόρης της, όπως ένα πιάτο φασολάδα ή κάποιο παραδοσιακό comfort λαδερό.

Δραστήρια και υπερκινητική, η Τέτα γρήγορα πήρε την απόφαση να εξυπηρετεί τη διαλεχτή πελατεία της κατ’ οίκον. Επί χρόνια κυκλοφορούσε σε ολόκληρη την επικράτεια της Αττικής προκειμένου να εξυπηρετήσει το ποίμνιό της που αύξανε αριθμητικά, μα κυρίως σε αίγλη και γόητρο, μαθαίνοντας παράλληλα τα πιο ένοχα ίσως και «βρόμικα» μυστικά των πελατών της, εκείνα που φώλιαζαν στα ακροδάχτυλα των χεριών και των ποδιών τους. Η γνωριμία της με την Ρούλα Κορομηλά, αποδείχθηκε καθοριστική για την ίδια αφού είναι ίσως η πρώτη-μεταξύ ίσων-στην εγχώρια σόουμπιζ, την οποία η Τέτα μπορεί να θεωρεί αληθινή φίλη.

tetakampoureli


Η ανερχόμενη μανικιουρίστα δεν γνώριζε από ρεπό και αργίες, δεν μασούσε από αποστάσεις, ήξερε περισσότερο να ακούει παρά να μιλά - ποιος μπορεί να παραγνωρίσει την ψυχοθεραπευτική διάσταση της κατ’ οίκον περιποίησης των άκρων; Σύζυγοι επιχειρηματιών και εφοπλιστών, εκκολαπτόμενοι μα και εγνωσμένου status celebrities, ακόμη και πολιτικοί έχτιζαν νύχι το νύχι το πελατολόγιο που θα αναδείκνυε την Τέτα σε θεσμό. Ο Βασίλης κάνει τα δικά του, δηλώνει επιχειρηματίας και ασχολείται με την εστίαση ανοίγοντας στο πέρασμα των χρόνων καφέ, σχολή χορού και παιδότοπο.

Μαζί με την γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του θα αποκτήσουν τρεις γιους, τον Παναγιώτη, τον Χρήστο και τον Αλέξη και ο γάμος τους κυλάει όμορφα. Δεν λείπουν κάποιες μικρές εντάσεις, αφού η Τέτα δουλεύει πολύ, ενώ η τηλεόραση θα την κάνει γνωστή στο πανελλήνιο με την συμμετχοή της στο «Just the two of us». Τότε θα μιλήσει για διάσημους πελάτες που είχε περιποιηθεί όπως τον εθνάρχη Κώστα Καραμανλή και τον συλλέκτη Αλέξανδρο Ιόλα, ποτέ όμως δεν μίλησε για όσα άκουγε σε βίλες και επαύλεις του Ψυχικού και της Κηφισιάς.

Η ληστεία στο σπίτι τους

Κλείσιμο
Πέντε χρόνια πριν το ζευγάρι έμελλε να βιώσει μια νύχτα τρόμου, μέσα στην κατοικία που μένουν μόνιμα τα τελυταία χρόνια, στην Βάρη. Ήταν 8:20 το βράδυ Μεγάλης Παρασκευής όταν τρεις κουκουλοφόροι ληστές παραβίασαν ένα από τα παράθυρα της μονοκατοικίας και εισέβαλαν σπίτι. Υπό την απειλή όπλων ακινητοποιήσαν το ζευγάρι και τελικά κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε κάποιες χιλιάδες ευρώ.


vasilis-gourousis-1024x1024


Ο Βασίλης Γκουρούσης προσπάθησε να ακινητοποιήσει τους αδίστακτους ληστές, αλλά μάταια και λίγες ώρες μετά το συμβάν η Τέτα μίλησε για τα όσα εφιαλτικά έζησαν σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Πήγαμε στο γκαράζ να αφήσουμε το αυτοκίνητο και τότε συναντήσαμε τον γιο μου ο οποίος πήγαινε στον Επιτάφειο. Μου είπε «Μαμά θα έρθεις μαζί μου;», αλλά εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη από τη δουλειά που προτίμησα να κάτσω σπίτι με τον άντρα μου να ξεκουραστώ.
Πάλι καλά το αγόρι μου δεν ήταν σπίτι! Βγήκα από το ντους, άκουσα το σκύλο μου να ουρλιάζει και νόμιζα ότι ο άντρας μου τον χτυπούσε, τότε έτρεξα και είδα τρεις κουκουλοφόρους να χτυπούν τον άντρα μου. Ο ένας από αυτούς με άρπαξε και έβαλε το πρόσωπό μου στο μαξιλάρι. Με χτύπησε στο κεφάλι και μου είπε «Σκάσε μωρή. Μην ξαναμιλήσεις»!». Ο δεύτερος χτυπούσε συνέχεια ανελέητα. είχε ένα όπλο συνεχώς πάνω μου, ενώ ο τρίτος έψαχνε όλα τα συρτάρια«, εξομολογήθηκε σοκαρισμένη η Τέτα Καμπουρέλη.

Οι ληστές πήγαν κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα σα να γνώριζαν τους χώρους του σπιτιού. Βρήκαν το μικρό χρηματοκιβώτιο και με βαριοπούλα το ξήλωσαν, το πήραν και κλείδωσαν το ζευγάρι στο δωμάτιο. Ο Γκουρούσης έσπασε την πόρτα και πάλεψε με τον έναν από τους ληστές, κάποιος όμως αππό αυτούς τον χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο στο πίσω μέρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Τις τελευταίες ώρες ο 58χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη φέρεται να είναι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνθρωπος που άνοιξε τις θυρίδες γνωστών κυριών σε γνωστή τράπεζα, αφαιρώντας το περιεχόμενό τους.
Κάτι το οποίο αρνείται κατηγορηματικά η γυναίκα που έδεσε την ζωή της μαζί του από τότε που ήταν κοριτσάκι στην Καισαριανή και ονειρευόταν πιθανότατα τον δικό της πρίγκιπα.

Αθώος δηλώνει ο Βασίλης Γκουρούσης

«Να σεβαστούν όλοι το τεκμήριο της αθωότητας μου» λέει μέσω των συνηγόρων του ο Βασίλης Γκουρούσης, ο φερόμενος ως δράστης για την κλοπή τεσσάρων διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Με μια λακωνική δήλωση ο Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, συνήγοροι του 58χρονου συζύγου της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη υπογράμμιζουν πως ο εντολέας τους αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ιδίου και της οικογένειας του.

Συγκεκριμένα αναφέρουν τα εξής: «Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου στον οποίο ασκήθηκε σήμερα 23/03/2021 Ποινική Δίωξη για την κλοπή των θυριδών στην τράπεζα Alpha Bank, Αντώνης Βουλγαράκης και Βασίλης Σερεμέτης, αφού λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και επισκεφθήκαμε τον εντολέα μας, δηλώνουμε τα κάτωθι: Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία και διαμαρτύρεται έντονα για την διαπόμπευση του ιδίου και της οικογένειας του. Η απολογία του ενώπιον του κ. ανακριτή θα τοποθετήσει την υπόθεση στην πραγματική της βάση. Μέχρι τότε παρακαλούνται όλοι να σεβαστούν το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου ως κατάκτηση του νομικού μας πολιτισμού και να διατηρήσουμε άπαντες την εμπιστοσύνη μας στον αρμόδιο Θεσμό, την Δικαιοσύνη».

Νωρίτερα μιλώντας σε δημοσιογράφους η γνωστή τηλεπερσόνα Τέτα Καμπουρέλη υπογράμμιζε πως προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση αλλά και να συμπαρασταθεί στα παιδιά της που βιώνουν δύσκολες στιγμές: «Προσπαθώ να ηρεμήσω τα παιδιά μου και τον εαυτό μου και να διαχειριστώ την κατάσταση. Δεν έχουμε δει την δικογραφία».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης