Ρόδος: Επιτέθηκε σε αστυνομικούς και συνελήφθη για ναρκωτικά

Ρόδος: Επιτέθηκε σε αστυνομικούς και συνελήφθη για ναρκωτικά

Βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι του!

peripoliko
Σε κακό βγήκαν σε έναν 40χρονο Έλληνα τα... ζοριλίκια στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο στη Ρόδο, καθώς δεν έφτανε που συνελήφθη επειδή τους επιτέθηκε, αλλά βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι του!

Ο 40χρονος εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, αλλά όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ελέγξουν τους επιτέθηκε και επιχείρησε να τους χτυπήσει, χωρίς να τα καταφέρει. Αμέσως εκείνοι του έβαλαν χειροπέδες και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και να του ασκηθεί δίωξη για απείθεια, αντίσταση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Τα έκανε γυαλιά- καρφιά σε κοινοτικό γραφείο

Εκτός εαυτού βγήκε ένας 59χρονος ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Αγρινίου, αλλά δεν εξυπηρετήθηκε όπως περίμενε και τα έβαλε με τους εργαζόμενους. Αρχικά, άρπαξε διάφορα έγγραφα τα οποία πέταξε πάνω τους, αλλά στη συνέχεια έσπασε έναν υαλοπίνακα του κτιρίου με γροθιές! Στο γραφείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον συνέλαβαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Σχέδιο «Ελευθερία»: Το 1,5 εκατ. εμβολιασμούς φτάνει σήμερα η χώρα μας

Κόντρες κυβέρνησης-φαρμακοποιών και ΣΥΡΙΖΑ για τα self test

Έσπασε το «φράγμα» των 5.000 νοσηλευόμενων σε νοσοκομεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης