Θεσσαλονίκη: Επίθεση με γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στην Τούμπα
Που αποδίδουν οι αστυνομικές Αρχές τη συγκεκριμένη επίθεση
Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην είσοδο πολυκατοικίας της οδού Περδίκα, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό μπροστά στην είσοδο.
Ο μηχανισμός που εξερράγη αποτελούνταν από δυο γκαζάκια και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, όμως η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη είχε σβήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην πολυκατοικία διαμένει οικογένεια που ασχολείται με εκτιμήσεις ακινήτων και εμπλέκεται σε δημοπρασίες. Οι αρχές εκτιμούν ότι αυτός είναι και ο λόγος της επίθεσης.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.