Ανδραβίδα: Ξήλωσαν μπαταρίες βάρους τριών τόνων από κεραία!

Ανδραβίδα: Ξήλωσαν μπαταρίες βάρους τριών τόνων από κεραία!

Εγκατέλειψαν τη λεία και τα οχήματά τους μόλις εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί -'Επιασαν Ρομά για δύο διαρρήξεις στη Λαμία

oinofita
Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της μικτής εποχούμενης περιπολίας του τμήματος Πηνειού, δεν ολοκληρώθηκε η λεηλασία ενός σταθμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε περιοχή της Ανδραβίδας- Κυλλήνης από δυο άνδρες.

Οι δράστες ξήλωσαν όχι μια και δυο αλλά… 51 μπαταρίες συνολικής αξίας 12.750 ευρώ τις οποίες φόρτωσαν σε δυο I.X. φορτηγά! Όμως, την στιγμή που ήταν έτοιμοι να φύγουν έφτασαν οι αστυνομικοί κι έτσι εγκατέλειψαν τα φορτηγά με τη λεία τους και τράπηκαν σε φυγή, καταφέρνοντας να διαφύγουν μέσα σε μια κοντινή δασική περιοχή.

Το οχήματα των δραστών και οι κλεμμένες μπαταρίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς που συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, καθώς τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Συλλήψεις Ρομά για δυο διαρρήξεις στη Λαμία

Το παράθυρο μιας ισόγειας κατοικίας στη Λαμία παραβίασαν δυο Ρομά, ένας 36χρονος και ένας 20χρονος, οι οποίοι άρπαξαν διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας. Όμως, συνελήφθησαν μέσα σε λίγα λεπτά από άνδρες της Άμεσης Δράσης και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Την ίδια τύχη είχαν άλλοι τρεις Ρομά, δύο νεαροί 21 και 19 χρόνων και ένας 59χρονος, που βρήκαν ανασφάλιστη την πόρτα ενός σπιτιού στη Λαμία, μπήκαν μέσα και έκλεψαν 40 ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος, αλλά εντοπίστηκαν από την Άμεση Δράση, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα με την κατηγορία της κλοπής από κοινού, ενώ ο 21χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κ.Ο.Κ. αφού δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Ειδήσεις σήμερα 

Το ορόσημο της 30ετίας στις αγορές ομολόγων κατέκτησε ξανά η Ελλάδα

Μύκονος: Πρόστιμα ύψους 1.200.000 ευρώ σε 48 ώρες - Δείτε φωτογραφίες

Άστατος καιρός με ήλιο, βροχές και κρύο - «Άνοιξη» το Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης