Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε εγκληματική ομάδα που από τον Φεβρουάριο του 2020 πουλούσε κινητά και ναρκωτικά στις φυλακές.
Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ελληνικής αστυνομίας:
«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που διευκόλυνε την εισαγωγή κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών σε Κατάστημα Κράτησης, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου χρηματικού οφέλους.
Συνελήφθησαν την Πέμπτη 11 Μαρτίου, 2 σωφρονιστικοί υπάλληλοι και έγκλειστος Καταστήματος Κράτησης, καθώς και 3 ιδιώτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για εγκληματική οργάνωση, δωροληψία και δωροδοκία υπαλλήλου, παράβαση καθήκοντος, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων κ.λπ. αδικήματα.
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα σωφρονιστικός υπάλληλος και 3 έγκλειστοι του Καταστήματος Κράτησης, καθώς και 3 ιδιώτες.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, η εγκληματική ομάδα, τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2020, ενέχεται σε (4) περιπτώσεις εισαγωγής κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών στο Κατάστημα Κράτησης έναντι χρηματικής αμοιβής. Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης την Πέμπτη 11 Μαρτίου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενώ στις έρευνες που ακολούθησαν, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) κινητά τηλέφωνα, 420 ευρώ και πλήθος εγγράφων και σημειώσεων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή».
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.