Εμβόλιο AstraZeneca: Διχασμένοι οι πολίτες - «Το έκανα με άγχος» - Τι λένε στο protothema.gr

Εμβόλιο AstraZeneca: Διχασμένοι οι πολίτες - «Το έκανα με άγχος» - Τι λένε στο protothema.gr

Κάποιοι από τους πολίτες όπως λένε στο protothema.gr, συμβουλεύονται τους γιατρούς τους πριν προχωρήσουν στη συγκεκριμένη διαδικασία ενώ κάποιοι άλλοι εμβολιαζονται κανονικά χωρίς δισταγμό

IMG_3253
Tην ώρα που η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών καθυσηχάζει τον κόσμο πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας γύρω από το εμβόλιο της AstraZeneca, οι πολίτες είναι διχασμένοι.

Τα εμβολιαστικά κέντρα δέχονται και σήμερα τον κόσμο που έχουν προγραμματισμένα ραντεβού προχωρώντας κανονικά στη διαδικασία των εμβολιασμών. Οι πολίτες των μεγαλύτερων ηλικιών που εμβολιάζονται με άλλα σκευάσματα προσέρχονται κανονικά στα ραντεβού τους ενώ κάποιοι άλλοι χάνουν τη σειρά τους επειδή κυριαρχεί η αγωνία γύρω από το εμβόλιο της AstraZeneca.

«Το έκανα με άγχος», λέει χαρακτηριστικά μία γυναίκα στο protothema.gr. Ωστόσο, όπως τόνισε, η αντιμετώπιση των γιατρών ήταν εξαιρετική, ειδικά όταν η ίδια ανέφερε ότι έχει κάποια αλλεργία.

Εμβόλιο δήλωση γυναίκας / το έκανε με άγχος


Από την άλλη πλευρά ένας κύριος ανέφερε: «Το έκανα χωρίς άγχος γιατί πάω όπως πάει η πλειοψηφία», ενώ μία άλλη γυναίκα τόνισε: «Δεν φοβήθηκα γιατί είπα ό,τι είναι να γίνει ας γίνει».

Εμβόλιο / δήλωση πολίτη


«Κάποιοι ασθενείς δεν ήρθαν στο προγραμματισμένο ραντεβού τους επειδή φοβούνται με όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, χάνουν το ραντεβού τους ενώ κάποιοι άλλοι έρχονται κανονικά», είπε από την πλευρά του στο protothema.gr γιατρός στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίου όπου γίνονται οι εμβολιασμοί στην ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών.


Εμβόλιο / Δήλωση γυναίκας


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης