Δεκάδες διασωληνωμένα περιστατικά covid 19 εκτός ΜΕΘ βρίσκονται σε λίστα αναμονής επί ημέρες, καταγγέλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Επισημαίνει δε, ότι στο όριο της διασωλήνωσης βρίσκονται ακόμη περισσότεροι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει, στο Σισμανόγλειο είναι εννέα διασωληνωμένα περιστατικά κορωνοϊού εκτός ΜΕΘ, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» πέντε διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, στο «Θριάσιο» τρείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ - σημειωτέον εφημερεύει-, στο «Τζανειο» έξι, στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στο «Λαϊκό» τρείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.
Συμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, υπάρχουν 13 κενές κλίνες ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Αττικής, για ασθενείς με λοίμωξη covid 19.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.