Δείτε βίντεο: Διασκέδαζαν με ζωντανή μουσική και θαμώνες σε μαγαζί στη Λιοσίων

Δείτε βίντεο: Διασκέδαζαν με ζωντανή μουσική και θαμώνες σε μαγαζί στη Λιοσίων

Οι άνδρες της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης μπήκαν ως στο νυχτερινό μαγαζί που λειτουργούσε κανονικά παρά το Lockdown – Απέξω ήταν αστυνομικοί με πολιτικά που περίμεναν σήμα

liosiwn
Στην εποχή πριν τον κορωνοϊό παραπέμπουν οι εικόνες από το νυχτερινό μαγαζί στην οδό Λιοσίων, που λειτουργούσε κανονικά, παρά το lockdown.


Σύμφωνα με εικόνες που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1, μέσα στο νυχτερινό κέντρο υπήρχαν δεκάδες θαμώνες και εργαζόμενοι. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, άνδρες της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μπήκαν ως δήθεν πελάτες στο μαγαζί, ενώ απέξω βρίσκονταν αστυνομικοί με πολιτικά που περίμεναν σήμα για να κάνουν την έφοδο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9weguhasoi1-st)



Πάντως ο υπεύθυνος του μαγαζιού, μιλώντας στο STAR ανέφερε ότι «είχαμε ένα prive party με μερικά άτομα της υψηλής κοινωνίας και είχαν καλέσει 15 άτομα περίπου και το γιορτάζανε εκεί σε εμάς. Ήταν 15 άτομα σε δύο τραπέζια και πέντε άτομα ήταν οι υπάλληλοι στο μαγαζί. Είχαμε μια Ελληνίδα τραγουδίστρια. Ήμασταν όλοι με μάσκες και αποστάσεις. Ήταν παράνομο το πάρτι, αλλά ο κόσμος δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. Αν συμφωνήσει και ο ιδιοκτήτης, θα το ανοίξουμε το μαγαζί, πάλι θα μας βάλουν πρόστιμο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9wgy3p5mxsh-st)
Κλείσιμο


Οι αρμόδιες αρχές επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο του νυχτερινού κέντρου, 5.000 ευρώ και «λουκέτο» στην επιχείρηση, από 300 ευρώ σε κάθε θαμώνα ή μέλος του προσωπικού.


Ειδήσεις σήμερα:


Απίστευτες εικόνες στην Ξάνθη παρά το lockdown: Ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης οι καρναβαλιστές


Lockdown: Τι θα κρίνει το άνοιγμα λιανεμπορίου και σχολείων - Οι εκτιμήσεις των ειδικών


Νέα Σμύρνη: «Τον σκοτώσαμε, πάρε τη μηχανή και φύγε» - Ο διάλογος που κατέγραψε ο «κοριός» της Αντιτρομοκρατικής  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης