Καιρός: Με καλοκαιρία ξεκινά το τριήμερο - Βροχές την Καθαρά Δευτέρα - Δείτε βίντεο, χάρτες

Καιρός: Με καλοκαιρία ξεκινά το τριήμερο - Βροχές την Καθαρά Δευτέρα - Δείτε βίντεο, χάρτες

Καθαρά Δευτέρα: Βροχερός σε όλη τη χώρα ο καιρός - Δείτε βίντεο και χάρτες

kathara_deutera_eurokinissi_preveza
Με πολύ καλό καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας ξεκινά το τριήμερο, ωστόσο από την Κυριακή σταδιακά θα αυξηθεί η συννεφιά και θα έχουμε βροχές στα νότια και πιθανώς ασθενείς βροχές κατά τόπους και σε άλλες περιοχές, από το απόγευμα και μετά.

Την Καθαρά Δευτέρα χαλάει περισσότερο ο καιρός, με αυξημένη συννεφιά σε όλη τη χώρα με βροχές και σταδιακά καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Θα ενισχυθούν εκ νέου οι βοριάδες στα 7 με 8 μποφόρ, θα πέσει πάλι η θερμοκρασία και θα έχουμε χιόνια στα ορεινά.

Και την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη περιμένουμε επίσης βροχές, ενώ οι ισχυροί βοριάδες έως 7 με 8 μποφόρ στα πελάγη και τα χιόνια στα ορεινά θα επιμείνουν και θα έχουμε περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με όσα προβλέπει η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Πάττυ Σπηλιωτοπούλου. 

Ο καιρός την Παρασκευή

Πολύ καλός καιρός, με ηλιοφάνεια και μόνο λίγο τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι βοριάδες στα νοτιοανατολικά θα φτάνουν ακόμα τώρα το πρωί τα 7-8 μποφόρ, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν στα 5-6, ενώ στα υπόλοιπα, αρχικά ασθενείς και σταδιακά νοτιάδες , δε θα ξεπερνούν τα 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
kairos_ellada_simera


ΑΤΤΙΚΗ
Λιακάδα, βοριάδες και από το απόγευμα νοτιάδες 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κλείσιμο
Ηλιοφάνεια με λίγες συννεφιές, μεταβλητοί άνεμοι 3-4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Ο καιρός το Σάββατο

Αρχικά λιακάδα σε όλη τη χώρα, μετά το μεσημέρι όμως στα νότια θα βγάλει λίγη συννεφιά, ενώ θα έχουμε και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι, από νότιες και δυτικές διευθύνσεις, δε θα ξεπεράσουν τα 3-5 και στα νότια τα 6 μποφόρ τοπικά και θα ανέβει κι άλλο λίγο η θερμοκρασία.
kairos_ellada_savvato_emy


Βίντεο: Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα - Βροχές και καταιγίδες


Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, κυρίως τις βόρειες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα από το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 7 και στο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

kairos_kathara_deutera_emy_xartis_vroxes

Ειδήσεις σήμερα: 

Καθαρά Δευτέρα με πέταγμα χαρταετού εντός δήμου και SMS 6 στο 13033

Οι ομογενείς που φέρνουν το Χόλιγουντ στη Βοιωτία

Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του σε καζίνο: Δεν είμαι υφυπουργός, ούτε του κατηχητικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης