Φλώρινα: Νεαρός έκλεψε οινοπνευματώδη ποτά και τα πούλησε

Φλώρινα: Νεαρός έκλεψε οινοπνευματώδη ποτά και τα πούλησε

Δεν πρόλαβε να γίνει η αγοραπωλησία, καθώς συνελήφθησαν και οι δύο - Πήγαν να διαρρήξουν σπίτι στην Φθιώτιδα, ενώ ο ένοικος ήταν μέσα!

alkool-mpoukali-poto__1_
Σαν... ταχυδακτυλουργός «βούτηξε» τέσσερις φιάλες αλκοολούχων ποτών συνολικής αξίας 90 ευρώ από τα ράφια ενός καταστήματος στην Φλώρινα ένας 18χρονος Έλληνας, χωρίς να τον πάρουν είδηση οι εργαζόμενοι. Στη συνέχεια, πούλησε τα κλεμμένα μπουκάλια σε έναν 26χρονο!

Η κλοπή έγινε το πρωί της Τρίτης και εξιχνιάστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν τον 18χρονο δράστη το απόγευμα της Τετάρτης και του φόρεσαν «βραχιόλια». Λίγο αργότερα, συνέλαβαν και τον 26χρονο αγοραστή των ποτών και τους οδήγησαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, που άσκησε δίωξη στον πρώτο για κλοπή και στον δεύτερο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Αλλοδαποί διέρρηξαν σπίτι στην Ελάτεια

Χωρίς να ξέρουν ότι ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα, προσπάθησαν να τρυπώσουν σε ένα σπίτι στην Ελάτεια Φθιώτιδας δύο αλλοδαποί. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από τον ένοικο που ειδοποίησε την Αστυνομία και ο ένας ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας που έφτασαν αμέσως. Ο συνεργός του διέφυγε με μοτοσικλέτα, όμως εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, συνελήφθη και οδηγήθηκαν μαζί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Στο προαύλιο του σπιτιού βρέθηκαν πεταμένα ένας σιδερολοστός και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών που είχαν πετάξει για να μην βρεθούν πάνω τους.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - ECDC: «Κοκκίνισε», πλέον, όλη η Ελλάδα - Ανέβηκε ο δείκτης θετικότητας 

ΗΠΑ:Ο Μπάιντεν έδωσε τον καφέ του σε δημοσιογράφο-Δείτε βίντεο

Νιγηρία: 31 νεκροί σε επιθέσεις κακοποιών εναντίον χωριών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης