Βόλος: Προσπάθησε να χτυπήσει την πρώην του με τη μηχανή του!

Βόλος: Προσπάθησε να χτυπήσει την πρώην του με τη μηχανή του!

Η νεαρή κοπέλα κάλεσε την αστυνομία και του πέρασαν χειροπέδες

astynomia_1_750x512
Μάρτυρες πρωτοφανών σκηνών έγιναν όσοι βρίσκονταν σε κεντρικό σημείο της πόλης του Βόλου, την περασμένη Δευτέρα, όταν ένας νεαρός καταδίωκε την πρώην σύντροφό του με φωνές, βρισιές και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με το μηχανάκι του, επιδιώκοντας να την χτυπήσει με αυτό!

Το πρωτοφανές περιστατικό με το πρώην ζευγάρι συνέβη όταν ο φερόμενος ως δράστης συνάντησε στο κέντρο του Βόλου την πρώην σύντροφό του μετά από έντονο τσακωμό που είχε προηγηθεί ανάμεσά τους και την έπεισε να ανεβεί στο μηχανάκι, για να συζητήσουν και να τα βρουν. Όμως, φαίνεται ότι η κοπέλα φοβήθηκε για κάποιο λόγο στη διαδρομή και κατέβηκε ξαφνικά από το δίκυκλο. Η κίνηση της έκανε πυρ και μανία τον πρώην σύντροφό της, που άρχισε να την καταδιώκει φανερά εξοργισμένος, προσπαθώντας να την παρασύρει με το μηχανάκι του ενώ εκείνη έτρεχε!

Ευτυχώς, η νεαρή κοπέλα πρόλαβε να κάνει έναν ελιγμό και να αποφύγει το χτύπημα από τις ρόδες του. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, που πέρασαν χειροπέδες στον έξαλλο νεαρό με σκοπό να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα. Ωστόσο, την Τρίτη η κοπέλα άλλαξε γνώμη, ενημέρωσε ότι τελικά δεν θέλει να προχωρήσει στην τιμωρία του πρώην συντρόφου της και δέχθηκε να γίνει ποινική διαμεσολάβηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασε τα 100 δισ. η περιουσία του Γουόρεν Μπάφετ - Μόνο 5 άνθρωποι τον ξεπερνούν σε πλούτο!

Πλαστό τεστ με 17 ευρώ και... πιστοποιητικό «fit to fly» για σκυλίτσα και νερό βρύσης!

Σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης