Πύργος: Έκλεψαν χαλκό και την... σημαία από σχολείο!

Πύργος: Έκλεψαν χαλκό και την... σημαία από σχολείο!

Τρύπωσαν από την πίσω πλευρά της εκπαιδευτικής μονάδας όπου δεν υπήρχαν κάμερες - Δικογραφία σε ανήλικο που ξήλωσε εξαρτήματα από φορτηγό στη Ρόδο

sxolio-294
Ούτε ιερό ούτε όσιο είχαν οι άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού που εισέβαλαν στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου, καθώς δεν αρκέστηκαν στα αντικείμενα από χαλκό που άρπαξαν, αλλά πήραν μαζί τους ακόμη και τη... σημαία από το προαύλιο!

Όπως κατήγγειλε η διευθύντρια του σχολείου στην Αστυνομία, οι δράστες τρύπωσαν από την πίσω πλευρά όπου δεν υπάρχουν κάμερες στην εκπαιδευτική μονάδα, η οποία βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο στην περιοχή Βυτινέικα. Αφού «ξήλωσαν» τον χαλκό από τις σωληνώσεις των κλιματιστικών προκαλώντας μεγάλες ζημιές, κατέβασαν και τη σημαία από τον ιστό και την πήραν, άγνωστο για ποιο λόγο.

Ανήλικος ξήλωσε μπαταρίες από φορτηγό

Δικογραφία σε βάρος ενός 15χρονου σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την κλοπή που έγινε την 1η Μαρτίου σε ένα Ι.Χ. φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Ρόδου. Ο ανήλικος είχε «ξηλώσει» διάφορα εξαρτήματα και μπαταρίες, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Σε βάρος του 15χρονου και των γονέων του, σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπή και φθορά και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου αντίστοιχα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασε τα 100 δισ. η περιουσία του Γουόρεν Μπάφετ - Μόνο 5 άνθρωποι τον ξεπερνούν σε πλούτο!

Πλαστό τεστ με 17 ευρώ και... πιστοποιητικό «fit to fly» για σκυλίτσα και νερό βρύσης!

Σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης