Λέσβος: Νέα κλοπή από ανήλικο σε σχολείο

Λέσβος: Νέα κλοπή από ανήλικο σε σχολείο

Ο τρίτος «μικρός» κλέφτης βούτηξε κουβέρτες, μαξιλάρια και παιχνίδια - Ένας ακόμη ανήλικος με τον συνεργό του έκλεψαν 1.300 ευρώ από επιχείρηση στη Μυτιλήνη

astynomia_peripoliko
Μόλις δυο 24ωρα μετά την σύλληψη δυο ανήλικων παιδιών που είχαν προκαλέσει σημαντικές φθορές στα κτίρια δυο σχολείων στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, παραβιάζοντας τις πόρτες των γραφείων και κλέβοντας χρήματα και δυο τάμπλετ, βρήκαν… μιμητή στο πρόσωπο άλλου ενός ανήλικου!

Και αυτός, τρύπωσε το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα σχολείο στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας και έκλεψε… κουβέρτες, μαξιλάρια και παιχνίδια! Όμως, ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος που βρήκαν τα κλοπιμαία στο σπίτι του. Σε βάρος του λιλιπούτειου διαρρήκτη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος της μητέρας του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Ανήλικος διέρρηξε επιχείρηση στη Μυτιλήνη

Άλλος ένας ανήλικος προέκυψε ότι, μαζί με έναν ενήλικο, εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε μια επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης παραβιάζοντας την είσοδο και άρπαξαν μετρητά ύψους 1.300 ευρώ.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, που βρήκαν μέρος του κλεμμένου ποσού και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενοι για κλοπή και πρόκληση φθορών, ενώ σε βάρος των γονέων του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδήσεις σήμερα 

Πέτρος Φιλιππίδης: Από το εξώδικο στο νοσοκομείο

Lockdown με τρία μέτρα στο τραπέζι: Τι σχεδιάζουν για γυμνάσια, καταστήματα και ωράριο

Αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης