Πατέρας αστυνομικού που τραυματίστηκε στη Νέα Σμύρνη: Χτυπήθηκε στο κεφάλι και το σώμα - Είναι καλά στην υγεία του

Πατέρας αστυνομικού που τραυματίστηκε στη Νέα Σμύρνη: Χτυπήθηκε στο κεφάλι και το σώμα - Είναι καλά στην υγεία του

«Οι αστυνομικοί κάνουν τις έρευνες δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ο Αγγελος δεν μας είπε τι έγινε δεν ήθελε να μας περιγράψει. Ευτυχώς είναι καλά!», επισημαίνει μιλώντας στο protothema.gr

astynomikos_-_traumatias_
Σοκαρισμένος είναι ο πατερας του αστυνομικού που δέχτηκε αγρια επίθεση από τους χούλιγκαν και μιλάει στο protothema.gr. «Είναι καλά στην υγεία του. Του έχουν κάνει εξετάσεις. Είναι χτυπημένος στο κεφάλι και στο σώμα του. Έγιναν όλα τα απαραίτητα ευτυχώς είναι όλα καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κώστας, πρόσθεσε πως έχει εμπιστοσύνη στις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. «Οι αστυνομικοί κάνουν τις έρευνες δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ο Αγγελος δεν μας είπε τι έγινε δεν ήθελε να μας περιγράψει. Ευτυχώς είναι καλά!», επισημαίνει.

Στο πλευρό του αστυνομικού της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» που χτυπήθηκε αγρια από τους κουκουλοφόρους το απόγευμα της Τρίτης στη νέα Σμύρνη βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο πατερας του Κωστας αλλά και η μητερα του μαζί με τη σύντροφο του.

«Ο Αγγελος είναι καλά. Μιλήσαμε με τους γονείς του. Μας ειπαν πως πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Δεν κινδυνεύει. Δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο», είπε στο «ΘΕΜΑ» ένας από τους θείους του. «Ο Αγγελος είναι καλά», τόνισε ακόμη ένας συγγενής του.

Ο άτυχος αστυνομικος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 401. Κοντά του από την πρώτη στιγμή ήταν οι συνάδελφοι του από την ομάδα του που δέχτηκαν και εκείνοι επίθεση από τους κουκουλοφόρους με πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Ο ίδιος φαίνεται πως περιέγραψε στα αγαπημένα του πρόσωπα τον τρόπο με τον οποίο του επιτέθηκαν οι δραστες, με αποτέλεσμα να μείνει αιμόφυρτος στον δρόμο για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται πως στα επεισόδια έγιναν 16 συλλήψεις συνολικά, ενώ προσήχθησαν και άλλα 11 άτομα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι συνολικά δέκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης