Στο χωριό Κώμη της νότιας Χίου, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων, ιδιοκτήτης ψησταριάς σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψησταριά) και είχε επιτρέψει την είσοδο και εξυπηρετούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 10 άτομα.
Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στους θαμώνες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας