Βόλος: Ηλικιωμένος... «Γουλιέλμος Τέλλος» έκανε σκοποβολή με βαλλίστρα!

Βόλος: Ηλικιωμένος... «Γουλιέλμος Τέλλος» έκανε σκοποβολή με βαλλίστρα!

Είχε εφοδιαστεί με μια ξύλινη βαλλίστρα και σημάδευε διάφορα σημεία του εργοστασίου - Κυκλοφορούσε με μαχαίρια στην πόλη της Σύρου

astinomia
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν για ύποπτες κινήσεις στον εξωτερικό χώρο του εγκαταλελειμμένου εργοστασίου «Οινόπνευμα» στην συνοικία των Αγίων Αναργύρων στον Βόλο, όταν αντίκρισαν έναν ηλικιωμένο να κάνει... σκοποβολή!

Ο 66χρονος Έλληνας θέλησε να μιμηθεί τον... Γουλιέλμο Τέλλο, τον εθνικό ήρωα της Ελβετίας που έδρασε στα τέλη του 15ου αιώνα, καθώς είχε εφοδιαστεί με μια ξύλινη βαλλίστρα και σημάδευε διάφορα σημεία του εργοστασίου! Η βαλλίστρα κατασχέθηκε μαζί με τρία αυτοσχέδια βέλη και ο 66χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Συνελήφθη στη Σύρο με μαχαίρια και ναρκωτικά χάπια

Μέρα-μεσημέρι κυκλοφορούσε στη Σύρο οπλισμένος σαν αστακός ένας 58χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και βρέθηκαν στην κατοχή του ένας σουγιάς και δύο μαχαίρια, ενώ κατασχέθηκαν και τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή γιατρού. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Ελασσόνα: «Τον περιμέναμε» λένε οι επιστήμονες – Θα ακολουθήσουν πολλοί μετασεισμοί

Μαίνεται η κόντρα για τον Κουφοντίνα –Eλιγμός με τη νομική εκπροσώπηση και την αναζήτηση νομικής λύσης

Ξεκινά ο επανυπολογισμός και για τους παλαιούς συνταξιούχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης